Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

DERTI STREET BAR


ΓΛΥΦΑΔΑ

OFFICIAL BAR DERTI FM

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (ΠΛΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ 80/6ΑΤΟΜΑ




derti street bar

Μια νέα πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση ήρθε να προστεθεί στα νότια προάστια απο το Μαϊο του 2013 και ακούει στο όνομα Derti Street bar. Το official bar του ραδιοφωνικού σταθμού derti fm 98.6 είναι πλέον γεγονός στην οδό Λεωφόρο Ποσειδώνος 81-83 σε έναν ολοκαινουργιο χώρο , έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της γνήσιας λαϊκής μουσικής.

Derti street bar Πρόγραμμα 

Στο Derti Street Bar θα συναντήσουμε αυτήν την περίοδο τον μοναδικό Χάρη Ακριτίδη από Δευτέρα ως Σάββατο με την ορχήστρα του σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις  και προκαλεί ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.Ο Χάρης Ακριτίδης στις αρχές  τραγουδούσε μόνο 2 μέρες την εβδομάδα αλλά μετά την αυξανόμενη επιτυχία ανέλαβε και άλλες 3 μέρες του μαγαζιού.Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το κέντρο της οδού Ποσειδώνος την μουσική αναλαμβάνουν καταξιωμένοι Έλληνες παραγωγοί.

Μουσική

Στο Derti Street Bar, οι μουσικές επιλογές εύλογα κυμαίνονται σε λαϊκούς ρυθμούς,μιας και αντιπροσωπέυει το μουσικό σταθμό  98.6 που παίζει τέτοια μουσική.Όλα τα λαϊκά τραγούδια των τελευταίων και μη χρόνων θα τα ακούσουμε απο τους dj του μαγαζιού με την διασκέδαση να φτάνει στα ύψη σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Τιμή για το μπουκάλι

Η τιμή στο μπουκάλι στο Derti Street Bar είναι 80/6ατ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.η τιμή του ποτού στο εσωτερικό του μαγαζιού είναι 8 Ευρώ το απλό και 10 Ευτώ το σπέσιαλ.
Πληρόφορίες επίσης για το derti club

Derti street bar Τηλέφωνο επικοινωνίας 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Derti Street Bar είναι 211-7807070(Αστική Χρέωση) και 6977191746(whats up)

Διεύθυνση Χάρτης





Derti street bar Live

Scroll to Top