Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO

YOLO CLUB

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ:

21/2,28/2,7/3,14/3,21/3

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ:

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ:

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ:




xatzigiannis yolo

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά απο απουσία σχεδόν ενώς χρόνου αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε απο τον επιχειρηματία του Yolo Club που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικούστην οδό Πειραιώς 104 στην Αθήνα.Το γνωστό club αλλάζει ύφος και απο τις 21 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα υποδεχτεί το Μιχάλη Χατζηγιάννη για περιορσμένο αριθμό εμφανίσεων .

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ 2014

Ο Μιχάλης Χατζηγιαννης που την περασμένη σεζόν τον συναντήσαμε παρέα με το Γιάννη Ζουγανέλλη, τον Σάκη Μπουλα και μια πλοιάδα καλλιτεχνών στην σκηνή της οδού "Ακτη Πειραιώς", απείχε για σχεδόν ένα χρόνο απο τις πίστες και τα μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, πραηματοποιώντας μονάχα μια σειρά απο συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2014 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά μέχρις στιγμής και η προοπτική να τραγουδήσει πάλι σε ένα απο τα ανερχόμενα κέντρα της Αθήνας τον έχει ενθοπυσιάσει. Ανανεωμένος πια υπόσχεται το 2014 στους θαυμαστές του να είναι μια άκρς πετυχημένη γιαυτόν σεζόν επαγγελματικά.


ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO 2014


Το CLUB YOLO  υποδέχεται απο 21 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων έναν απο τους πιο πετυχημένους νεανικούς τραγουδιστές το Μιχάλη Χατζηγιάννη για περιορισμενο αριθμό εμφανίσεων.Συνεχίζοντας να μας εκπλήσει το Yolo, μετά απο άκρα μυστικότητα κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Κύπριο καλλιτέχνη που έχει αγαπηθεί πολύ ιδιαίτερα απο τα άτομα νεαρής ηλικίας.Χατζηγιάννης και Yolo υπόσχονται νύχτες μοναδικές ,ερωτικές όπως μόνο ο γνωστός καλλιτέχνης μπορεί να πετύχει.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδάει ξανά για το κοινό της Αθήνας στο γνωστό μαγαζί Yolo που βρίσκεται στην Οδό Πειραιώς, στην περιοχή του Γκάζι, δίπλα ακριβώς απο το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Καίτη Γαρμπή.Οι εμφανίσεις του έχουν ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό του νεανικού κοινού που έχει σπέυσει να πληροφορηθεί σχετικά με τον τρόπο κρατήσεων.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO ΚΡΑΤΗΣΗ

Στο Yolo που θα τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απο 21 Φεβρουαρίου έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή αλλά και με φοιτητική προσφορά. Η είσοδος με ποτό ειναι.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Μιχαλης Χατζηγιάννης Yolo club τηλέφωνο 211.7807070 (Αστική Χρέωση) και 6977191746 (whats up)

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Οι τιμή της φιάλης στο Yolo που θα εμφανιστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάνης  είναι:

Κανονική τιμή φιάλης:

Φοιτητική τιμή φιάλης: 

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ YOLO ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΧΑΡΤΗΣ






ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ LIVE


Scroll to Top