Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

TEATRO ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ


TEATRO MUSIC HALL

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210.9400726



TEATRO ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ


Το Teatro Music Hall είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στις 25 Απριλίου και να υποδεχτεί το απόλυτο σχήμα με την συμμετοχή δυο εκ των κορυφαίων τραγουδιστών της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γιάννης Πλούταρχος και Παντελής Παντελίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναμένεται να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για 10 μόνο εμφανίσεις που θα γίνει η επιτομή της νυχτερινής διασκέδασης. Πλούταρχος και Παντελίδης συναντιούνται για πρώτη φορά κάτω από την στέγη του ίδιου μαγαζιού. Ο πιο παλιός και έμπειρός Γιάννης Πλούταρχος, με μεγάλη συνεισφορά στο λαϊκό και ερωτικό τραγούδι και με τις υπέροχες μπαλάντες του, συναντά τον Παντελή Παντελίδη που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τρελάνει τους θαυμαστές του και να πρωταγωνιστήσει με τα τραγούδια του στα μουσικά δρώμενα. Πλούταρχος και Παντελίδης προβλέπεται ότι θα είναι το σχήμα του καλοκαιριού και το Teatro θα ζήσει μεγάλες στιγμές, όπως αυτές του πρόσφατου παρελθόντος, όταν και φιλοξενούσε τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά και την εκρηκτική Πάολα. Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα της συνεργασίας Πλούταρχου Παντελίδη στις 25 Απριλίου στο Teatro, η οποία θα βάλει φωτιά στην νυχτερινή Αθήνα.

TEATRO 2014


Το Teatro Music Hall είναι ένα πραγματικό κόσμημα στην νυχτερινή Αθήνα.. Βρίσκεται στην αρχή της παραλιακής, στο ύψος της Καλλιθέας, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 26-28. Το Teatro έχει ήδη καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου, ενώ φημίζεται, πέραν του άριστα διαμορφωμένου χώρου, και για τα σχήματα που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πάολα και βεβαίως ο Βασίλης Καρράς. Κατά την διάρκεια της φετινής χειμερινής σεζόν, είχε φιλοξενήσει ένα σχήμα που γνώρισε την απόλυτη επιτυχία, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη και αυτοί οι δύο ήταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά. Ο Παντελίδης, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια στο Teatro, θα βρίσκεται και φέτος εκεί στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου. Πρόκειται μια συνεργασία που θα αγκαλιαστεί από τους λάτρεις των μπουζουκιών και το Teatro αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο. Όπως ανακοίνωσε το ίδιο νυχτερινό κέντρο, οι δύο πιο αγαπημένοι τραγουδιστές του κοινού, θα τραγουδήσουν μαζί για δέκα μόνο εμφανίσεις. Από την μεριά μας, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιας παράτασης, καθώς είμαστε σίγουροι ότι χιλιάδες κόσμου θα επιδιώξει να τους δει από κοντά.

TEATRO ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 2014


Το Teatro προχωρά σε μια συμφωνία βόμβα που θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας, αυτή με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον πολυαγαπημένο και λατρεμένο τραγουδιστή της χώρας, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τρομερές δημιουργίες που έχουν κάνει θραύση και ακούγονται συνεχώς παντού. Ο Γιάννης Πλούταρχος γεννήθηκε το 1970 στην Λειβαδιά. Είναι ένας απλός καθημερινός και συναισθηματικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, που κοιτάει αποκλειστικά την δουλεία του και σέβεται το κοινό που τον παρακολουθεί. Άξιο αναφοράς και θετικό στοιχείο πάνω του είναι το γεγονός ότι δεν έχει επηρεαστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ούτε προχωρά σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ ξέρει να είναι διακριτικός και να προφυλάσσει από τις κάμερες την προσωπική του ζωή. Πέρα από τα λαϊκά τραγούδια που ερμηνεύει με την υπέροχη φωνή του, έχουν καταπλήξει τα τραγούδια αγάπης, οι ερωτικές μπαλάντες, αλλά και τα ποιοτικά λαϊκά κομμάτια που έχει κατά διαστήματα κυκλοφορήσει και είχαν τεράστια απήχηση. Ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται στην λίστα με τους κορυφαίους τραγουδιστές εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπήθηκε από το κοινό, όσο κάνεις και η ανοδική και πετυχημένη πορεία του διαφάνηκε από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου το 1998 με τίτλο «Μόνο εσύ».  Πολύ γρήγορα, έκλεψε τις καρδιές του κόσμου, ανεβαίνοντας με γοργούς ρυθμούς στην κορυφή. Ο δεύτερός του δίσκος το 2000, με τίτλο «Υπήρχαν όρκοι» στάθηκε ορόσημο στην καριέρα του και τον οδήγησε στην καταξίωση. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει κυκλοφορήσει 13 συνολικά ολοκληρωμένους δίσκους με τους περισσότερους εξ αυτών να γίνονται πολλαπλά πλατινένιοι. Διαθέτει χιλιάδες θαυμαστές και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι απερίγραπτή. Σε κάθε του εμφάνιση επικρατεί χαμός, ενώ είναι χαρακτηριστικό το ντελίριο που πιάνει τους θαυμαστές του στο άκουσμα των τραγουδιών του. Ο Γιάννης Πλούταρχος εκτός από τις συναυλίες που έχει δώσει σε όλη την Ελλάδα, έχει κάνει περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία και τους Έλληνες ομογενείς να τον αγκαλιάζουν. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της πίστας, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολύ γνωστά μαγαζιά Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπως το Θεα, το Κέντρο Αθηνών, το Cosmostage και το Ποσειδώνιο, στο οποίο το 2004 τραγουδούσε συνεχόμενα επί ένα χρόνο. Πέρυσι το καλοκαίρι συνεργάστηκε αρχικά με την Πέγκυ Ζήνα και μετέπειτα με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Θεα», ενώ τον φέτος τον Γενάρη, η συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα έκανε την διαφορά, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος συγκλόνισε με την ερμηνεία των τραγουδιών του τεράστιου μουσικοσυνθέτη. Από 25 Απριλίου θα βρίσκεται στο Teatro, παρέα με τον Παντελή Παντελίδη για δέκα εμφανίσεις.

TEATRO ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 2014


Ο Παντελής Παντελίδης θα συνεχίσει στο Teatro τις εμφανίσεις του και στο οποίο πρωταγωνιστεί με τις live ερμηνείες του τα τελευταία χρόνια. Αυτή την φορά και μετά τις συνεργασίες του με Βασίλη Καρρά και Πάολα, θα είναι πλαισιωμένος από τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο Παντελής Παντελίδης αποτελεί τραγουδιστικό φαινόμενο και μουσικό ίνδαλμα στην εποχή μας. Μέσα σε κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες, να αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές και να φτάσει. Ξεκίνησε από το διαδίκτυο, όπου και ανέβαζε, παρέα με την κιθάρα του, τα τραγούδια που αργότερα έγιναν τεράστιες επιτυχίες. Όταν ανακάλυψαν το πηγαίο ταλέντο του μέσα από τα βίντεο του youtube, οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και δεν άργησε να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο το 2012 με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», ενώ ήδη είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από τα βιντεάκια στο youtube. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παντελίδης είναι αυτοδίδακτος και αυτοδημιούργητος και δεν έκανε ποτέ μαθήματα φωνής και μουσικής, ενώ συνθέτει και γράφει ο ίδιος πολλά από τα τραγούδια του. Ο πρώτος του δίσκος έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία, ενώ τα τραγούδια του, όπως το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» κατέκτησαν την πρωτιά των charts και τα ραδιόφωνα έπαιζαν στο φουλ Παντελίδη. Δεν άργησε να έρθει πέρυσι και ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα», που σημείωσε και αυτός απρόσμενη επιτυχία. Το Teatro ήταν το νυχτερινό κέντρο, από όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του για πρώτη φορά τον χειμώνα του 2012-13 και συνεχίζει μέχρι σήμερα με μικρά διαλλείματα παρουσίας σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Την περίοδο αυτή και για ελάχιστο καιρό ακόμα τραγουδάει με την Παόλα στην Θεσαλονίκη και στην Πύλη Αξιού, ενώ από τι; 25 Απριλίου θα τον δούμε με τον Γιάννη Πλούταρχο, ξανά στο Teatro και πανέτοιμο να ξεσηκώσει τους φίλους του, να τους ανεβάσει την διάθεση και το κέφι στα ύψη και η πίστα να πάρει φωτιά. Για 10 μόνο εμφανίσεις, όπως έχει ανακοινωθεί, θα τον απολαύσουμε στο Teatro και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται εντυπωσιακή.

Scroll to Top