Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Πάνος Καλίδης Βιογραφία

Ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος βρίσκεται στις καρδιές μας εδώ και σχεδόν μια δεκαετία ξεκίνησε να τραγουδάει απο πολύ μικρός ποντιακά τραγούδια στη Δράμα, η οποία είναι η γεννέτηρά του. Τα νυχτερινά μαγαζιά στα οποία ξεκίνησε μπορεί να ήταν μικρά, όμως σημάδεψαν θετικά τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια λαμπρή καριέρα. Λίγα χρόνια αργοτερα κι έπειτα απο παρότρυνση των δικών του ανθρώπων, ο Πάνος Καλίδης πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα όπου το άστρο του αρχίζει να ξεχωρίζει. Εκεί, ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης της Θεσσαλονίκης και αποθεώνεται απο τους βορειοελλαδίτες. Ο πρώτος δίσκος του Πάνου Καλίδη ηχογραφείται το 2005, απο τον οποίο ξεχωρίζει η επιτυχία “Άσε με μόνο μου”. Απο εκεί και πέρα η πορεία του προς την επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς μια σειρά απο νέες επιτυχίες του Πάνου Καλίδη δεν αργεί να έρθει και λίγους μήνες αργότερα η κάθοδός του στην Αθήνα είναι το επόμενο βήμα του.

Πάνος Καλίδης: επιτυχήμενες συνεργασίες και δισκογραφία

Ο Πάνος Καλίδης ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες της Αθήνας πολύ γρήγορα. Θα λέγαμε ότι με τον ερχομό του στην πρωτεύουσα εδραιώθηκε, χάρη στην ξεχωριστή φωνή του. Οι πρώτες του εμφανίσεις γίνονται στο νυχτερινό κέντρο “Caramela” μαζί με την Φλώρα Θεοδώρου, οπου αποθεώνεται. Έναν χρόνο μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά -κι ενώ συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί- κυκλοφορεί τον επόμενο δίσκο του “Είσαι η αιτία”. Ο Πάνος Καλίδης και η αθηναϊκή νυχτερινή ζωή γίνονται συνώνυμα. Δίνει το δικό του στίγμα στη διασκέδαση και πολύ γρήγορα ο νέος του δίσκος γίνεται χρυσός. Τον επόμενο χρονο, 2007 και ενώ το όνομά του συνεχιζει να συζητιέται ιδιαίτερα κυκλοφορει τον τρίτο του δίσκο με τίτλο “Μόνο εσύ”.

Το όνομά του ακούγεται πολύ, οι προσκλήσεις για συνεντεύξεις πληθαίνουν, και όλοι μιλούν για τον νέο καλλιτέχνη-φαινόμενο. Την μεγάλη του επιτυχία συνεχιζει και στο νυχερινό μαγαζι “Romeo” όπου το 2009 και το 2010 συνεργάζεται με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Ελεάνα Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνα Σαμαρά, Μαριάντα Πιερίδη και Διονύση Μακρή, Χριστινα Κολέτσα και Κωνσταντίνο Αργυρό. Χρονιά-σταθμός για τον Πάνο Καλίδη στην αθηναϊκή νύχτα είναι και το 2010-2011 οπότε είχε την τιμή να συνεργαστει με την Δέσποινα Βανδη και τον Φοίβο. Οι κριτικές που παίρνει το σχήμα είναι καταπληκτικές. Την επόμενη σεζον, αναλαμβάνει τη νυχτερινή μας διασκέδαση απο το κέντρο διασκέδασης VOX, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή. Το 2012 ο Πάνος Καλίδης και η “Τρελή Ιδέα”, το τραγούδι που έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, τον ανέβασε για ακόμα μια φορά στην κορυφή των charts. Το χειμώνα 2014 το σχήμα που ετοιμάζεται να κλέψει ην παράσταση στην νυχτερινή Αθήνα είναι Τσαλίκης Καλίδης

Η ζωή του Πάνου Καλίδη

Η καλλιτεχνική πορεία του Πάνου Καλίδη είναι σημαντική. Το ίδιο σημαντική είναι γι’ αυτόν και η προσωπική του ζωή. Χαμηλών τόνων και χωρίς να έχει δώσει ποτέ λαβές για σχόλια, ο Πάνος Καλίδης είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του. Η σύντροφός του Πάνου Καλίδη λέγεται Λεάννα Μάρκογλου και γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί, όπου τραγουδούσε πριν μερικά χρονια και η Λεάννα εργαζόταν ως make up artist. Μαζί έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά, δύο μικρά κορίτσια και ένα αγόρι λίγων μηνών. Όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο του αρέσει να βρίσκεται με την οικογένειά του, η οποία είναι αυτή που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του που τόσο τον σημάδεψε πριν απο μερικά χρονια. Επίσης, μεγάλη του αδυναμία είναι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στα οποία δεν αντιστέκεται όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Πάνος Καλίδης Δισκογραφία

Πάνος Καλλίδης - 2005
Είσαι η αιτία - 2006
Μόνο εσύ - 2007
Ψυχούλα μου - 2008
Γεια σου - 2011
Παραγνωριστήκαμε - 2012
Τρελή Ιδέα (single) - 2012



Scroll to Top