Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ

Μπουζούκια Αθήνας

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ CENTRAL 22 |2014-2015


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

Κανονική τιμή φιάλης :

Φοιτητική τιμή φιάλης :



Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης θα είναι το σχήμα που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας για την χειμερινή σεζόν 2014-2015. Οι δύο χαρισματικοί τραγουδιστές με την πολύχρονη παρουσία τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας θα ενώσουν τις φωνές τους και θα εμφανιστούν σε ένα καινούργιο νυχτερινό κέντρο, το Central 22. Το εν λόγω μαγαζί είναι θα λέγαμε το δίδυμο αδερφάκι του πολύ γνωστού σε όλους μας, Club 22, καθώς θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με αυτό. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών και σίγουρα τα εγκαίνια, τα οποία προβλέπεται να γίνουν αρχές φθινοπώρου, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. tsalikis kalidis

Τσαλίκης Καλίδης εμφανίσεις
Τσαλίκης και Καλίδης είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα πλήθους κόσμου, αλλά και μεγάλης μερίδας του νεανικού κοινού, το οποίο δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στους δύο τραγουδιστές τα τελευταία χρόνια. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν και με τον ιδιαίτερο τρόπο που επικοινωνούν με τον κόσμο. Αυτόν τον χειμώνα, το Central 22 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, το κέφι θα ανάψει από νωρίς, ενώ Τσαλίκης και Καλίδης θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές διασκέδασης μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην ελληνική μουσική σκηνή και συγκαταλέγεται στα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Έχει τραγουδήσει τεράστια κομμάτια, τα οποία έγιναν μεγάλα hit και βρέθηκαν στην κορυφή των charts. Είναι από τους καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν ένα μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνουν το κοινό και να το κρατούν σε εγρήγορση καθ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Εκτός της πάρα πολύ καλής φωνής, ο Γιώργος Τσαλίκης διαθέτει και εξαιρετικές ικανότητες στον χορό, συμμετέχοντας σε εκπληκτικά χορευτικά show που αφήνουν εντυπωσιασμένο τον κόσμο που τον απολαμβάνει. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και παίζονται μανιωδώς στα μουσικά ραδιόφωνα, ενώ στα clubs επικρατεί πανδαιμόνιο, όταν οι Dj's επιλέγουν κάποιο από αυτά. Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει και μια αξιοσημείωτη πορεία και στην δισκογραφία με πολλά albums να πουλάνε χιλιάδες αντίτυπα, κατατάσσοντας τον στην λίστα με τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες.

Τσαλίκης Καλίδης live Ο Γιώργος Τσαλίκης μεσουράνησε τα τελευταία χρόνια στο νυχτερινό κέντρο “Caramela”, όπου και τραγουδούσε μαζί με τους Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό. Κατά την διάρκεια της καριέρας του, έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Αντώνη Ρέμο, Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες πίστες Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Τσαλίκης διακρίνεται και για την ανθρωπιά του, καθώς έχει δώσει αρκετές συναυλίες για φιλανθρωπικό σκοπό. Πολλές είναι, επίσης, οι φορές που έχει κάνει περιοδείες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Μέχρι την άνοιξη του 2014, βρισκόταν στο Caramela, ενώ μετά από κάποιες καλοκαιρινές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, από τον χειμώνα 2014-2015, θα βρεθεί μαζί με τον Πάνο Καλίδη στο Central 22.

O Πάνος Καλίδης είναι από τους πιο άξιους εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Εδώ και πολλά χρόνια, προκαλεί φρενίτιδα στους θαυμαστές του με τα ιδιαιτέρως ανεβαστικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση για την νυχτερινή σας διασκέδαση, ενώ σε κάθε του εμφάνιση στα μπουζούκια, δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα, με τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα και να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του, γεμίζοντας από άκρη σε άκρη την πίστα. Η επικοινωνία με τον κόσμο, καθώς και η χροιά της φωνής του είναι κάποια από τα ατού του Πάνου Καλίδη, τα οποία του έχουν δώσει μια θέση στους καλύτερους τραγουδιστές του σύγχρονού ρεπερτορίου και της νέας γενιάς καλλιτεχνών. Πολλοί από τους δίσκους του έχουν γίνει ανάρπαστοι και έχουν πάρει το χρώμα του χρυσού και της πλατίνας, ενώ μεγάλος αριθμός τραγουδιών του έχουν γίνει ανεπανάληπτα σουξέ και από τα πλέον αγαπημένα του κοινού.

Καλίδης Τσαλίκης central 22Ο Πάνος Καλίδης έχει κερδίσει με την αξία του την εμπιστοσύνη του κόσμου και προχωρώντας βήμα βήμα, έχει χτίσει λιθαράκι λιθαράκι μια αξιοζήλευτη καριέρα. Αγαπάει αυτό που κάνει και αντιμετωπίζει το τραγούδι με πάθος και μεράκι. Ο Πάνος Καλίδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι από την Βόρεια Ελλάδα, έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο ποντιακό τραγούδι και εν συνέχεια στην Θεσσαλονίκη, όπου και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο που τον έκανε αρκετά δημοφιλή. Το Αθηναϊκό κοινό, τον γνώρισε το 2006, όταν ξεκίνησε εμφανίσεις στο Caramela στο οποίο μεγαλούργησε και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι, ότι το Caramela καθημερινά γεμάτο με τον Πάνο Καλίδη να αποτελεί τον τραγουδιστή  - φαινόμενο εκείνης της εποχής. Αφού ανδρώθηκε στο Caramela και η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη, ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια εμφανίσεις σε μπουζούκια, όπως το Romeo και το Vox.  Έχει μοιραστεί την πίστα με καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χρήστος Χολίδης και πολλά φρέσκα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την παράσταση από το Vox, ενώ για τον χειμώνα 2014-2015 θα εμφανιστεί στο Central 22, όπου και θα ξεσηκώσουν τα πλήθη, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ-ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Καλίδης Τσαλίκης τιμή φιάλης
Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης .Είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ.









ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα στο Central 22 Τσαλίκης Καλίδης είναι 211-7807070 (Αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)


ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Scroll to Top