Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO



Το Διογένης studio είναι ένα από τα κέντρα διασκέδασης με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο της νύχτας. Μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίες ζωής, φιλοξενώντας όλα μεγάλα ονόματα και τους πιο διάσημους τραγουδιστές της χώρας. Ανήκει στον όμιλο Παπαθεοχάρη, στον οποίο ανήκει και το Pantheon αλλά και το συγκρότημα του Αστέρα Γλυφάδας. Ο όμιλος Παπαθεοχάρη έχει επενδύσει πολύ στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία, έχοντας δημιουργήσει εντυπωσιακά συγκροτήματα. Το Διογένης studio συγκαταλέγεται και αυτό στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης και βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού 259, στην συμβολή της με την λεωφόρο Αμφιθέας, ενώ λειτουργεί κατά την διάρκεια της χειμερινής σεζόν.Για φέτος το χειμώνα ο συνδυασμός Ρέμος Διογένης Studio αναμένεται να είναι ο όλος έλξης για τους περισσότερους

Το Διογένης studio ακολουθεί πραγματικά την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας και η στροφή του προς την ποιότητα είναι δεδομένη, μετά και τις τελευταίες ανακαινίσεις του. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, επιβλητικό χώρο με όλες τις ανέσεις να προσφέρονται σε αυτούς που θα το επισκεφτούν. Βαδίζει στα χνάρια του Pantheon, καθώς έχει μετατραπεί σε μια εντυπωσιακή μουσική σκηνή, ικανή να φιλοξενήσει ποιοτικού επιπέδου μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Η στροφή του ομίλου Παπαθεοχάρη σε ένα νέο τρόπο διασκέδασης, έχει φέρει απτά αποτελέσματα και έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

Το Διογένης studio, άλλαξε, λοιπόν, κουστούμι και άφησε την παλιά εποχή του άφθονου αλκοόλ και των πανεριών με λουλούδια, για το οποίο σίγουρα είχε ζήσει ένδοξες στιγμές και κατακλυζόταν από κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει και αν διασκεδάσει με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Τώρα, πλέον, έχει πάρει έναν χαρακτήρα περισσότερο συναυλιακό, έχοντας παράλληλα ότι πιο σύγχρονο, μπορεί αν υπάρξει στις μουσικές σκηνές της εποχής που ζούμε.

Ο εσωτερικός χώρος του Διογένης studio είναι πανέμορφος και αφήνει με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκόμενους. Μοντέρνος, άνετος και άριστα διακοσμημένος δίνει άλλο τόνο στην διασκέδαση. Διαθέτει μια μεγάλη πίστα, ενώ το υπόλοιπο μαγαζί είναι χωρισμένο σε ζώνες με τραπέζια και μεγάλους καναπέδες και άψογη οπτική επαφή με την πίστα. Πέραν της πλατείας, έχει εξώστες, και θεωρεία κατάλληλα διαμορφωμένα με πολύ καλή θέα. Επίσης, υπάρχει και το μπαρ και ειδικός χώρος για όρθιούς. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αμφιθεατρικά δομημένο χώρο, ο οποίος μπορεί να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις περιστάσεις, καθώς το Διογένης studio μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις και συνέδρια.



Πραγματικά, το Διογένης studio αγγίζει την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα. Η αισθητική είναι υψηλή, ενώ η ακουστική είναι τέλεια και η ποιότητα του ήχου πεντακάθαρη, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλα είναι φτιαγμένα στην εντέλεια, προσδίδοντας ποιότητα. Πέραν τούτου, η εξυπηρέτηση του κοινού είναι άριστη, ενώ ο επαγγελματισμός και η ευγένεια που διέπει το προσωπικό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Το Διογένης studio έχει κατακτήσει την πρωτιά, όσον αφορά την ποιοτική διασκέδαση, κατακτώντας παράλληλα και τις καρδιές του κόσμου, καθώς είναι ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων του. Το Διογένης studio έχει αποκτήσει διαχρονική αξία και συνεχίζει να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο.

Τον περασμένο χειμώνα 2013-2014, είχαν εμφανιστεί στο Διογένης studio συγκλονιστική μουσική παράσταση, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενώ την περσινή σεζόν, παρακολουθήσαμε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έκλεψε την παράσταση. Αντώνης Ρέμος και Τόλης Βοσκόπουλος βρέθηκαν στην πίστα του Διογένης studio την σεζόν 2011-2012 και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Καθ όλη την ιστορική του αναδρομή, το Διογένης studio έχει φιλοξενήσει ονόματα τεράστιου βεληνεκούς. Ανάμεσα τους, η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, η Αλέξια, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βασίλης Καρράς. Ο Χρήστος Δάντης, η Κωνσταντίνα, η Πωλίνα, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, αλλά και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες.

Διογένης Studio 2014-2015

Το χειμώνα του 2014-2015 στην σκηνή του Διογένης Studio θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος μετά απο μια απουσία 3 χρόνων σε ένα πρόγραμμα που επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα σε όλους όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού και Αμφιθέας

Διογένης Studio Διεύθυνση Χάρτης


Scroll to Top