Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ο ΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗ STUDIO

DIOGENIS STUDIO

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015

 Κανονική τιμή φιάλης : -

Φοιτητική τιμή φιάλης : -

Είσοδος με ποτό : -

remos-diogeni-studio


ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO 2014-2015


Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες τον χειμώνα 2014-2015, μετά και την καλοκαιρινή του περιοδεία, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα μας κρατήσει συντροφιά από το Διογένης Studio, ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, το οποίο έχει φιλοξενήσει όλα τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού και Αμφιθέας.. Ο Αντώνης Ρέμος έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο Διογένης Studio, όπως και στα υπόλοιπα νυχτερινά μαγαζιά του ομίλου Παπαθεοχάρη, καθώς διατηρεί άριστες επαγγελματικές σχέσεις μαζί τους. Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Αντώνης Ρέμος θα παρουσιάσει μια εξαιρετική μουσική παράσταση, η οποία θα συγκλονίσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν. Είναι σίγουρο ότι θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που τον έκαναν διάσημο σε ένα χώρο που είναι ο πλέον ιδανικός και κατάλληλα δομημένος για μουσικές – θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Ο ερχόμενος χειμώνας, λοιπόν, προβλέπεται συναρπαστικός και το Διογένης Studio αναμένεται να ζήσει στιγμές ανάλογες του παρελθόντος, όταν το μαγαζί κατακλυζόταν από κόσμο.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά όλων των εποχών. Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο διάσημος καλλιτέχνης έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν φτάσει κυριολεκτικά στην κορυφή. Ο Αντώνης Ρέμος καταφέρνει κάθε φορά με τις εμφανίσεις του, αλλά και με τις δισκογραφικές του δουλειές, να μιλήσει στην καρδιά και την ψυχή του κόσμου που ταξιδεύει νοερά με τα τραγούδια του. Η μουσική σταδιοδρομία του Αντώνη Ρέμου είναι γεμάτη με επιτυχίες και διακρίσεις και η καριέρα του μπορεί να χαρακτηριστεί μεγαλειώδης,. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα album που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει πολλές φορές πλατινένια, ενώ δεν είναι λίγα και τα βραβεία που έχει κερδίσει στους διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Αντώνη Ρέμου είναι γνωστό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει περιοδείες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, εισπράττοντας την αγάπη των ομογενών και μια πρωτοφανή αναγνωρισιμότητα. Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε το 1970 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι από την Θεσσαλονίκη, όπου και διέπρεψε με τις εμφανίσεις του και σε ηλικία 25 χρονών εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο ίδιο μαγαζί, όπου θα τραγουδήσει και τον χειμώνα, το Διογένης Παλλάς, όπως ονομαζόταν τότε. Το 1996 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο, ο οποίος έγινε σύντομα πλατινένιος και στα επόμενα χρόνια γράφει την δικιά του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο με την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι να είναι συνεχώς ανοδική και οι συνεργασίες του να τραβούν την προσοχή όλων.diogenis studio remos

Ρέμος Διογένης Studio ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Ο Αντώνης Ρέμος, κατά την διάρκεια της σχεδόν εικοσαετούς επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού ρεπερτορίου. Κάποια από αυτά είναι η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Αντώνης Βαρδής, ενώ έχει συνεργαστεί με διάσημους μουσικοσυνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός και ο Κώστας Χατζής, συγκλονίζοντας με την ερμηνεία του. Ο Αντώνης Ρέμος έχει πραγματικά καταπλήξει τα πλήθη με την μοναδική φωνή του και την γενικότερη παρουσία του στον καλλιτεχνικό χώρο. Το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην μουσική ιστορία του τόπου, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έχει να προσφέρει πάρα πολλά ακόμα στο άμεσο μέλλον.

Ρέμος Diogenis Studio επιτυχίες


Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει πάνω από είκοσι δίσκους και singles, με τους περισσότερους να γνωρίζουν την αποθέωση και να σαρώνουν στις πωλήσεις. Πολλά από τα κομμάτια του Έλληνα καλλιτέχνη έχουν ανέβει στην πρώτη θέση των charts και έχουν διατηρηθεί εκεί για πολλές εβδομάδες. Είναι γεγονός, ότι ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να υποστηρίξει με την φωνή του πολλά είδη μουσικής, κάτι το οποίο το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ έχει πραγματοποιήσει αξέχαστες και εντυπωσιακές συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπό κόσμο. Την περασμένη σεζόν 2013-2014, είχε συνεργαστεί με την Άννα Βίσση στο Πάνθεον (πρώην Αθηνών Αρένα), παρουσιάζοντας μια απίστευτη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Ένα η κανένα”, η οποία καθήλωσε τους πάντες. Τον χειμώνα του 2014-2015 θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος να μας απογειώνει τις νύχτες μας, αυτή την φορά από το Διογένης Studio, ένα από τα μαγαζιά που τον ανέδειξε. Περιμένουμε με αγωνία τι εξαίσιο θα μας παρουσιάσει για άλλη μια φορά ο Αντώνης Ρέμος.

Ρέμος Diogenis Studio κράτηση

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο Διογένη studio μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά αν είστε άτομο νεαρής ηλικίας. Η είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ
Ρέμος Διογένης Studio τηλέφωνο κρατήσεων

Ρέμος Διογένης Studio τηλέφωνο κρατήσεων

Ρέμος Διογένης Studio τηλέφωνο κρατήσεων 211-7807070 (αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)







Ρέμος Diogenis studio Φωτογραφίες

Ρέμος εμφανίσεις

Ρέμος-diogenis-studio-κράτηση

Ρέμος 2015

Scroll to Top