Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | ΤΟ ΜΕΛΙ

ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ | ΤΟ ΜΕΛΙ 

Ρακομελάδικα-αθήνα-το-μέλι

Ένα απο τα πιο γνωστά ρακομελάδικα των Αθηνών είναι το Ρακομελάδικο το ΜΕΛΙ.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε πρίν από 4 χρόνια και αγκάλιασε όλη την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο των Πατησίων.Φημισμένο για το πολύ καλό ρακόμελο το οποίο είναι οικογενειακή συνταγή που φτιάχνεται με παραδοσιακό τρόπο και μεράκι απο μέλι, ρακί και κανέλλα. Όλο και περισσότεροι νέοι αναζητούν εναλλακτική μορφή διασκέδασης και το Μέλι πραγματικά πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην κορυφή των προτιμήσεων των κατοίκων στα Πατήσια που το επισκέπτονται περισσότερες από μια φορά την εβδομάδα. Το μαγαζί είναι ανοιχτό 7 Μέρες την εβδομάδα απο τις 12                                                             το μεσημέρι έως το ξημέρωμα της άλλης μέρας

ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

Τα Ρακομελάδικα στη Αθήνα αποτελούν εδώ και 4-5 τελευταία χρόνια την εναλλακτική διασκέδαση της νεολαία στα αστικά κέντρα κατά κύριο λόγο , ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος που τα συγκεκριμένα μαγαζιά κερδίζουν ολοένα και περισσότερο κοινό είναι το ευχάριστα ήρεμο περιβάλλον σε σχέση με κάποιο νυχτερινό μαγαζί Bar-Club η μπουζούκια. Η άνεση να καθίσεις με την παρέα σου και να μιλήσετε χωρίς τον ενοχλητικό ήχο των ηχείων με την συνοδεία παραδοσιακών ποτών όπως ρακί, ρακόμελο ,οινόμελο αλλά και κρασιών λειτουργεί περισσότερο αποφασιστικά με αποτέλεσμα να υπάρχει η αυξανόμενη τάση να προσέρχεται όλος και περισσότερος κόσμος στα Ρακομελάδικα στην Αθήνα .

ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ ΜΕΛΙ | ΠΑΤΗΣΙΑ-ΑΘΗΝΑ

Το Ρακομελάδικο το Μέλι βρίσκεται στα Άνω Πατήσια επί της οδού Λασκαράτου 1 και Πατησίων . Εδώ μπορεί κανείς να φάει,να πιεί  και να απολαύσει τις σπιτικές λιχουδιές που ετοιμάζει η διαύθυνση του μαγαζιού συνοδευόμενα απο μεγάλη ποικιλία απο ρακόμελα! Το Μέλι είναι το στέκι των Πατησίων που φημίζεται εκτός απο το καλό ρακόμελο ,για την ψημένη ρακί,τον αμοργιανό, το οινόμελο - που την φτιάχνουν με εναν ξεχωριστό τρόπο οι υπεύθυνοι του ρακομελάδικου..Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι νέες γεύσεις που είναι ρακί φράουλα, ρακί κεράσι,ρακί καρύδα,ρακί σοκολάτα και ρακί καρπούζι!
    Στο ΜΕΛΙ μπορείτε να βρείτε εξαίρετα κρασιά λευκό-κόκκινο-ροζέ-ημίγλυκο-ρετσίνα ,όπως και μεγάλη ποικιλία απο μπύρες που σερβίρονται με ποικιλίες κρεατικών τυριών αλλαντικών κ.λ.π..Επίσης στο μέλι μπορεί κανέις να δοκιμάσει παραδοσιακό Κρητικό Ντάκο και σαλάτες εποχής.
     Στο Ρακομελάδικο το ΜΕΛΙ μπορεί κανείς να διασκεδάσει με έντεχνη και ροκ μουσική , ενώ κατα την διάρκεια της βραδιάς με την συνοδεία εύγεστων ποτών η μουσικές επιλογές συνεχίζονται με λαική μουσική μέχρι πρωΐας.Κάθε Δευτέρα στο ΜΕΛΙ υπάρχει live μουσική άλλοτε με ρεμπέτικο και λαικό προγραμμα και άλλες φορές με έντεχνο και ελληνικό ροκ.Οι Τρίτες γινονται ζεστές με τον DJ Θανο  και τις 'Μοusikes EBEERIES' και τα .πολλά σφηνακια για όλους όσους παρευρεθούν.
Από την μια λίγο ρακί, λιγο μέλι , μαζί με την καλή εξυπηρέτηση των πελατών γνωστών και μη, ήταν η έμπνευση της δημιουργίας για το αγαπημένο μας ρακομελάδικο.Η ρήση που μας εμπνέει είναι "Φέρτε μου ένα γιατρό το αίμα μου να τραβήξει και με ρακί τις φλέβες μου να έρθει για να γεμισει!"!!

ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ | ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το τηλεφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις για το ρακομελάδικο το Μέλι είναι 6988065065 (Γιώργος)
Scroll to Top