Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ CENTRAL 22

CENTRAL 22

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ 

tsalikis zwidakis
Tsalikis Zwidakis

Ένα πρωτοποριακό και αρκετά ενδιαφέρον σχήμα θα φιλοξενηθεί τον χειμώνα του 2014-2015 σε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 22. Δεν μιλάμε βέβαια για το Club 22, αλλά για το μικρό του αδερφάκι που θα γεννηθεί τον ερχόμενο χειμώνα. Το όνομα αυτού Central 22, το οποίο στην εναρκτήρια του σεζόν συνάψει συνεργασία με δύο πετυχημένους τραγουδιστές για το είδος τους, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον γνωστό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη.  Ένα σχήμα, το οποίο προβλέπεται ότι θα κάνει πάταγο στην  νυχτερινή Αθήνα και χιλιάδες είναι αυτοί που θα σπεύσουν να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών.

Το πάντρεμα δύο διαφορετικών ειδών μουσικής, του σύγχρονου λαϊκού και ποπ, το οποίο εκφράζει ο Γιώργος Τσαλίκης, σε συνδυασμό με το αμιγώς κρητικό και ενίοτε έντεχνο τραγούδι, το οποίο  είναι αρκετά διαδεδομένο τελευταία με όλο και περισσότερους φαν, αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να κλέψει την παράσταση.. Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι σίγουρο ότι θα μας ταξιδέψει με την λύρα, αλλά και τις μαντινάδες του και ο Γιώργος Τσαλίκης, γνωστός στο είδος του, θα μας ανεβάσει την διάθεση, όπως αυτός ξέρει καλά.. Και οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να μας ξεσηκώσουν και να ζήσουμε όμορφες νύχτες στην καρδιά του χειμώνα. Σε λίγους μήνες, λοιπόν, Τσαλίκης και Ζωιδάκης θα ξεκινήσουν εμφανίσεις από το Central 22 και όλοι εμείς ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε.


Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στην χώρα μας με σημαντική προσφορά στα μουσικά δρώμενα. Είναι 39 ετών και η συνολική του πορεία στην μουσική είναι αξιέπαινη. Πρωταγωνιστεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και πρόκειται για έναν από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες, με τους περισσότερους από τους δίσκους του να γίνονται χρυσοί η πλατινένιοι. Ο Γιώργος Τσαλίκης διαθέτει μεγάλο φαν κλαμπ με ιδιαίτερη έφεση στην νεολαία, ενώ  κάθε φορά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και στα νυχτερινά κέντρα, όπου τραγουδάει, επικρατεί πανικός. Πέραν της υπέροχης φωνής του, ο Γιώργος Τσαλίκης, έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και μαγεύει τον κόσμο με τα show του. Έχει επιδείξει και αξιοσημείωτο φιλανθρωπικό έργο με διάφορες συναυλίες του, ενώ έχει κάνει περιοδείες σε ολόκληρη την χώρα, αλλά και το εξωτερικό.

Η απήχηση των τραγουδιών του Γιώργου Τσαλίκη είναι τεράστια, καθώς έχει κυκλοφορήσει στην διάρκεια της καριέρας του, μοναδικές επιτυχίες, οι οποίες έχουν κάνει μπαμ και έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts. Επίσης, πολλές από τις επιτυχίες του έχουν λατρευτεί από τον κόσμο και παίζονται συνεχώς σε μουσικά ραδιόφωνα και νυχτερινά μαγαζιά. Ο Γιώργος Τσαλίκης, ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 με το πρώτο single, ενώ το 1999 άρχισε να εμφανίζεται στις πίστες της Αθήνας. Το 2001 ήρθε ο πρώτος του δίσκος και μετέπειτα ακολούθησε μεγάλη καριέρα, τραγουδώντας στα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλλη Κοκκίνου και αρκετοί ακόμα. Τα τελευταία 4 χρόνια και μέχρι τον Μάρτιο του 2014 βρισκόταν στην πίστα του Caramela, δίπλα στον Σάκη Αρσενίου και τον Κυριάκο Κυανό, όπου και είχε διαπρέψει με τις εμφανίσεις του. Από τον ερχόμενο χειμώνα, αλλάζει στέκι και μετακομίζει στο Central 22, όπου και θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις με τον Νίκο Ζωιδάκη.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς εκφραστές της πανέμορφης κρητικής μουσικής.. Μετράει πολλά χρόνια πορείας και προσφοράς στην ελληνική μουσική σκηνή, ενώ συγκλονίζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις του. Δεν αποχωρίζεται  ούτε στιγμή την λύρα του, το κατεξοχήν μουσικό όργανο της Κρήτης, το οποίο και έμαθε σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, προσπαθώντας να διαδώσει την κρητική μουσική, για την οποία δηλώνει πολύ υπερήφανος. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι πλέον η κρητική μουσική έχει λατρευτεί από ένα ευρύ κοινό, το οποίο δεν και δεν κατάγεται αποκλειστικά από την Κρήτη. Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι από τους σημαντικότερους λυράρηδες και μπορεί να αφήσει άφωνο τον οποιοδήποτε με τις εκπληκτικές του μαντινάδες.

Ο Νίκος Ζωιδάκης μετράει πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και προσωπικής ενασχόλησής του με την μουσική. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από είκοσι δισκογραφικές δουλείες, με πολλούς από τους δίσκους αυτούς να γίνονται χρυσοί και αρκετά από τα μουσικά κομμάτια μεγάλες επιτυχίες. Ο Νίκος Ζωιδάκης, πέραν των μαντινάδων, έχει ερμηνεύσει και πολλά έντεχνα τραγούδια, κερδίζοντας σε ακόμα πιο μεγάλο βαθμό την αγάπη του κόσμου, ο οποίος πραγματικά γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους, όπου πραγματοποιεί τις συναυλίες του ο γνωστός μας, πλέον, λυράρης. Διαθέτει, όπως είναι φυσικό, φανατικό κοινό στην Κρήτη, όμως είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συνεπάρει με τα τραγούδια ένα ευρύτερο κοινό και κόσμο από όλη την χώρα. Έχει δώσει πολλές συναυλίες και έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά, ενώ τον χειμώνα 2014-2015 θα ξεχωρίσει η συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαλίκη, στο Central 22, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί μουσικά και έχουν κυκλοφορήσει μαζί πριν λίγο καιρό το τραγούδι “Θα γυρίσει ο τροχός”, το οποίο έγινε ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ CENTRAL 22 ΚΡΑΤΗΣΗ

tsalikis Zwidakis kratisi
Αν θελετε να κάνετε κράτηση για το νυχτερινο κέντρο που θα τραγουδήσει ο Τσαλίκης Ζωϊδάκης μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά.Η είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ

Τσαλίκης Ζωϊδάκης Central 22 τηλέφωνο κρατήσεων

Τσαλίκης Ζωϊδάκης τηλέφωνο κρατήσεων 211-7807070(αστική χρέωση) και 6977191746 (whats up)

Τσαλίκης Ζωϊδάκης φωτογραφίες

Τσαλίκης Ζωιδάκης τηλέφωνο κρατήσεων

Ζωιδάκης 2014-2015




Scroll to Top