Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελληνίδες τραγουδίστριες

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Θεοδωρίδου-βιογραφικό


Η Νατάσσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη και απο μικρή ήθελε να σπουδάσει μουσική. Έτσι, μεγαλώνοντας γράφτηκε σε ωδείο και πήρε μαθήματα κιθάρας και αρμονίας, ενώ παράλληλα είχε γραφτεί και σε σχολή δημοσιογραφίας, καθώς την γοήτευε η κόσμος των Media. Σε ηλικία 26 ετών αποφασίζει να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να κυνηγήσει τη μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλη απο το τραγούδι. Αμέσως, έπιασε δουλειά στο νυχτερινό μαγαζί “Θαλασσιές Χάντρες” μαζι με τους Αντώνη Ρέμο, Λάμπη Λιβιεράτο και Παντελή Καναράκη. Το σχήμα σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η Νατάσα έδειξε απο τις πρώτες της εμφανίσεις πως ήταν έτοιμη να βάλει φωτιά στις μεγάλες πίστες. Έναν χρόνο αργότερα, το 1997, κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος “Νατάσσα Θεοδωρίδου”, ο οποίος έγινε αμέσως πλατινένιος, ενώ το 1998, κυκλοφόρησε το δεύτερο album της “Δεύτερη Αγάπη”, το οποίο περιείχε την επιτυχία “Δε θέλω τέτοιους φίλους” που ερμήνευσε με τον Πασχάλη Τερζή. Φυσικά, και αυτός ο δίσκος της έγινε πλατινένιος, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα. Η πορεία της Νατάσσας Θεοδωρίδου από εκεί και πέρα ήταν σίγουρο πως θα την οδηγούσε στην επιτυχία.


Οι συνεργασίες της Νατάσας Θεοδωρίδου

Θεοδωρίδου-συνεργασίες

Οι συνεργασίες της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι πολλές και σημαντικές, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει ανέβει σε μεγάλες πίστες πλάι σε σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Σταθμός στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν οι εμφανίσεις της με τον Πασχάλη Τερζή στο νυχτερινό μαγαζί “Αστέρια”, αλλά και οι επόμενες συνεργασίες της με τους Νότη Σφακιανάκη, Αντώνη Ρέμο και Στέλιο Διονυσίου ήταν επίσης πολύ σημαντικές. Το 2005 οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στην "Ιερά Οδό", στο πλευρό του Γιάννη Πάριου, κάνουν όλους να μιλάνε για τη συνεργασία της χρονιάς. Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ ο κόσμος που πήγαινε να τους ακούσει δήλωνε μαγεμένος απο τις εκπληκτικές φωνές των δύο καλλιτεχνών. Δύο χρόνια αργότερα, το 2007, και ενώ κυκλοφορεί ο δίσκος της “Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει” ξεκινά τις εμφανίσεις της στο “Βοτανικο” μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Έλλη Κοκκίνου.
Όμως, σπουδαίες εμφανίσεις έχει κάνει και τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα τιμητική για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου ήταν η συμμετοχή της στο δίσκο της Νάνας Μούσχουρη το 2011 και η εμφάνισή της στη συναυλία της σπουδαίας τραγουδίστριας στην πόλη του Βερολίνου. Επίσης, σταθμός ήταν και η συνεργασία της με την Μαρινέλλα -την ίδια χρονιά- στο Βοτανικό.Τη σεζόν 2013-2014 η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο "Κέντρο Αθηνών" μαζλι με τον Στέλιο Ρόκκο ενώ μετά το τέλος των εμφανίσεων τους μεταφέρθηκε στο  κέντρο “Astra Live” στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Νίνο και κατάφεραν να δώσουν νέο ρυθμό στη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας. Σημειώνεται πως η τιμή της φιάλης είναι 160 ευρώ τα τέσσερα άτομα και η φοιτητική φιάλη 130 ευρώ τα τέσσερα άτομα. Η νυχτερινή σας διασκέδαση είναι εγγυημένη!Το χειμώνα 2014-2015 η γνωστή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί σε ένα απο τα πιο ιστρορικά μπουζούκια της Αθήνας στο κέντρο "Ιερά Οδός¨μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και την Καίτη Γαρμπή.Ιερά οδός Θεοδωρίδου Ζήνα Γαρμπή για την φετινή σεζόν με την επιτυχία του σχήματος να είναι σχεδόν εξασφαλισμένη

ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

natassa-theodoridou-2014-2015

 
theodoridou-epityxies

theodoridou-live

Scroll to Top