Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΡΕΜΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

DIOGENIS STUDIO

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 2014-2015

Ρέμος Βιογραφικό


Ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών. Το όνομά του δεσπόζει στην λίστα με τους καλύτερους και πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της χώρας. Διαθέτει μια εξαιρετική φωνή, η οποία έχει καταπλήξει το μουσικόφιλο κοινό. Τα τραγούδια του έχουν εισχωρήσει βαθιά στην ψυχή των θαυμαστών του, των οποίων η αγάπη προς το πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου είναι απεριόριστη. Η καριέρα του διάσημου τραγουδιστή είναι πραγματικά λαμπρή και οι επιτυχίες αμέτρητες. Η φωνή του συγκλονίζει τους πάντες, ενώ μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να ερμηνεύσει τραγούδια τόσο δικά του, όσο και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, τα οποία έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Άλλωστε, ιστορία έχει γράψει και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος, του οποίου οι εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και όλες οι συναυλίες που έχει παραχωρήσει, τυγχάνουν μιας ευρείας αποδοχής από τον κόσμο, ο οποίος συνωστίζεται κάθε φορά για να τον ακούσει. Οι συνεργασίες του Έλληνα καλλιτέχνη με άλλους μεγάλους τραγουδιστές, αλλά και μουσικοσυνθέτες είναι άκρως πετυχημένες, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Οι περισσότεροι εκ των δίσκων του έχουν πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα και έχουν γίνει πολλές φορές πλατινένιοι, δείχνοντας ότι η παραμονή του Αντώνη Ρέμου στην κορυφή είναι διαρκής και συνεχής. Ο Αντώνης Ρέμος έχει καταφέρει να γεμίσει τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα νυχτερινά μαγαζιά της χώρας, ενώ οι περιοδείες του ανά τον κόσμο έχουν προσελκύσει χιλιάδες κόσμου. Τέλος, οι διακρίσεις και τα μουσικά βραβεία του Έλληνα καλλιτέχνη είναι αναρίθμητα και επιβεβαιώνουν την κλάση του καταξιωμένου τραγουδιστή.Φέτος το χειμώνα θα απολάυσουμε την συνεργασία Ρέμος Διογένης Studio

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε το 1970 στην Γερμανία και μετά από λίγα χρόνια εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το μικρόβιο της μουσικής ήταν βαθιά μπολιασμένο μέσα του και ξεκίνησε την ενασχόλησή του από μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας, άρχισε να εμφανίζεται σε πολλά νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας και ήδη το όνομά του άρχισε να γίνεται γνωστό στην Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα, είχε συνεργαστεί και με την Δέσποινα Βανδή και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η μεγαλειώδης πορεία που θα ακολουθούσαν οι δύό καλλιτέχνες. Το 1995 δέχεται την πρόταση-πρόκληση να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα και να εμφανιστεί στο Διογένης Palace\ μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάριο Τόκα. Το Διογένης Palace έμελλε να είναι το μαγαζί, στο οποίο θα ξετυλιγόταν το απίστευτο ταλέντο του Αντώνη Ρέμου. Το 1996 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Αντώνης Ρέμος”, ο οποίος μετά από λίγο καιρό ΄έγινε πλατινένιος. Ένα νέο αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου γεννιόταν. Οι επιτυχίες “Τι ήμουν για σένα”, “Το κέρμα”, Για να την κερδίσεις” και “Εμείς” (ντουέτο με την Μαντώ” ξεχωρίζουν αμέσως και κερδίζουν την εκτίμηση του κοινού. Οι επόμενες  σεζόν τον βρίσκει και πάλι στο Διογένης, αλλά και στο νυχτερινό κέντρο “Χάντρες”, όπου διαπρέπει με τις εμφανίσεις του και τις ερμηνείες των τραγουδιών της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.

Το 1997 κυκλοφορεί ένα ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή με τίτλο “Ασυμφωνία χαρακτήρων”, το οποίο γίνεται αμέσως σουξέ και την άνοιξη της επόμενης χρονιάς κυκλοφορεί νέο δίσκο με τίτλο “Καιρός να πάμε παρακάτω”. Ο δίσκος αυτός έγινε σύντομα πλατινένιος και τα τραγούδια “Ντροπή σου”, “Νύχτες μοναξιάς”, “Έτσι ξαφνικά”, “Ντροπή σου” μεγάλα hit. Τέλη του 1999 κυκλοφορεί την τρίτη προσωπική του δουλειά με τίτλο “Πάλι από την αρχή”, με κάποια από τα τραγούδια του να γράφουν διάσημοι μουσικοσυνθέτες, όπως ο Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Ο Αντώνης Ρέμος, ήδη, είχε γίνει το μεγάλο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού και η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Από τον δίσκο αυτό, ξεχωρίζουν τα “Μείνε”, “Απόδειξέ το”, “Ποιο κορμί σε ταξιδεύει”, “Μόνος μου”, “Πάλι από την αρχή”, “Μην ζητάς συγγνώμη”. Λίγους μήνες αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας “Η αγάπη είναι ελέφαντας”, με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Πασχάλη Τερζή να ερμηνεύουν επίσης τραγούδια από τον δίσκο αυτόν. Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να μας εκπλήσσει, κυκλοφορώντας μέσα στο 2000 ένα single με τίτλο “Fly with me”, το οποίο συμπεριλαμβάνει remixes των τραγουδιών “Μείνε” και “Μην ζητάς συγγνώμη”, σε συνεργασία με Δανό καλλιτέχνη.

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να μαγεύει το πλήθος με τις εμφανίσεις του και την χειμερινή σεζόν 2000-2001, εμφανίζεται στο Απόλλων”, παρέα με τον Σάκη Ρουβά. Το “Απόλλων”, μαζί με το Διογένης και μετέπειτα το Αθηνών Αρένα αποτελούν κέντρα του ομίλου Παπαθεοχάρη, με τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος έχει μια  άριστη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Καλοκαίρι του 2001, βγαίνει στην κυκλοφορία ένα διπλό cd με τίτλο “Μια νύχτα μόνο”, το οποίο αποτελεί live από το μαγαζί “Απόλλων” και τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει δικές του, αλλά και άλλες αξέχαστες επιτυχίες. Και αυτός ο δίσκος, σαρώνει στις πωλήσεις και γίνεται πλατινένιος. Θ ακολουθήσει μια δυναμική συνεργασία στο Διογένης με τον Γιάννη Πάριο. Οι δύο καλλιτέχνες συγκλόνισαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Τέλη του 2001, έρχεται η σειρά του  maxi single “Όλος ο κόσμος είσαι εσύ”, με τα τραγούδια “Έλα να με τελειώσεις” και “Δεν έχω που να πάω” να λατρεύονται από το κοινό και να οδηγούνται στην κορυφή των charts για πολλές εβδομάδες. Μάλιστα, ο δίσκος αυτός έγινε δύο φορές πλατινένιος. 

Η συνεργασία με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος θα εξελιχθεί σε φαινόμενο εκείνης της εποχής, και το 2002 κυκλοφορεί το album “Καρδιά μου μην ανησυχείς”, με τραγούδια δικά του, το οποίο είδε το χρώμα της πλατίνας τρεις φορές. Το ομώνυμο τραγούδι, μαζί με τα “΄Έκρυψα το πρόσωπό μου”,  “Σε εκδικήθηκα” και “Δεν τελειώσαμε”, καθώς και τα τραγούδια του προηγούμενου single κλέβουν την παράσταση και ξεσηκώνουν το κοινό που παραληρεί στο άκουσμά τους. Την σεζόν 2002-2003 μετακομίζει στο Studio Πειραιώς”, όπου συμμετέχει μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, το οποίο γνώρισε την αποθέωση. Μαζί θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη, ενώ θα δώσουν συναυλίες και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Αμερική και Καναδά, με τους ομογενείς να τους αγκαλιάζουν. Το φθινόπωρο του 2003, κυκλοφορεί ο δίσκος “Μια αναπνοή”, πάλι σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους και πάλι να γίνεται 3 φορές πλατινένιος. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Στόμα με στόμα”, “Ποια νομίζεις ότι είσαι”, “Μα δε γίνεται”, “Αναπνοή”, “Εγώ είμαι εδώ”. Ο Αντώνης Ρέμος διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον καλλιτέχνη, καθώς θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει.

Τον χειμώνα 2003-2004, έρχεται μια κορυφαία συνεργασία για τον Αντώνη Ρέμο. Έχοντας στο πλευρό του την Έλενα Παπαρίζου και τον Γρηγόρη Πετράκο στο Studio Πειραιώς, συνεργάζεται διαδοχικά με κορυφαίους μουσικοσυνθέτες, αρχής γενομένης με τον Μίμη Πλέσσα και εν συνέχεια και κατά σειρά με τους Γιώργο Θεοφάνους, Κώστα Χατζή, Γιάννη Σπανό και Αντώνη Βαρδή. Το νυχτερινό κέντρο σειέται στο άκουσμα της ερμηνείας του Αντώνη Ρέμου. Λίγους μήνες αργότερα, ο   Ρέμος τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη “Αν θυμηθείς το όνειρό μου”, κυκλοφορώντας και ανάλογο single με διάφορες εκτελέσεις του εν λόγω τραγουδιού, αλλά και επανεκτέλεση του τραγουδιού “Αγάπη μου” Ο Αντώνης Ρέμος είχε την τιμή να συνεργαστεί με την ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” το καλοκαίρι του 2004, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του διάσημου μουσικοσυνθέτη, ενώ γνωστοί ηθοποιοί απήγγειλαν τα κείμενα της παράστασης. Στην συνέχεια τραγουδάει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και τον χειμώνα κυκλοφορεί το single “Χαμογέλασε”, με το ομώνυμο τραγούδι, αλλά και το ντουέτο με τον Γιώργο Νταλάρα στο τραγούδι “Το μόνο που ξέρω” να διακρίνονται και να κερδίζουν αυτόματα την εκτίμηση του κοινού. Την ίδια σχεδόν περίοδο, κυκλοφορεί και το διπλό cd από τις Live εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο Studio Πειραιώς, όπου συνεργάστηκε και ερμήνευσε τραγούδια 5 γνωστών μουσικοσυνθετών. Και οι δύο προηγούμενοι δίσκοι έγιναν πλατινένιοι. Παράλληλα, ξεκινάει εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε ένα σχήμα που γνώρισε την αποθέωση. 

Ρέμος Πάριος
Λίγους μήνες αργότερα παρουσιάζεται στο στρατό, αφού έχει κυκλοφορήσει ένα ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο στο τραγούδι “Και είχα τόσα να σου πω”, ενώ την σεζόν 2005-2006, μοιράζεται την σκηνή του Αθηνών Αρένα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τέλη του 2005, κυκλοφορεί ΄λ ένα νέο album που γίνεται πλατινένιο με τίτλο “Σαν άνεμος” και στον οποίο συμμετέχουν διάσημοι ερμηνευτές. Το ομώνυμο τραγούδι είναι ντουέτο με την Μαρινέλλα, ενώ στο τραγούδι “Το κορμί” συμμετέχει ο Γιώργος Μαργαρίτης και στο “Για 100 ζωές” ο Ιταλός Massimo di Cataldo. Από τον δίσκο αυτό, ξεχωρίζει και το τραγούδι “Μείνε λίγο στην γραμμή”, καθώς και το “Μη φύγεις” Η απόλυτη συνεργασία για τον Αντώνη Ρέμο σε ένα από τα καλύτερα σχήματα όλων των εποχών, έρχεται την χειμερινή σεζόν 2006-2007, όταν και εμφανίζεται μαζί με την Μαρινέλλα στο Αθηνών Αρένα. Παράλληλα, κυκλοφορεί ένα τριπλό cd με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και με τίτλο “Best of”, προς τιμήν της 10χρονης δισκογραφικής του σταδιοδρομίας. Με την Μαρινέλλα συνεχίζει και στην Θεσσαλονίκη από την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι του 2007 γυρίζει όλη την Ελλάδα μαζί με τους Onirama και πραγματοποιεί πολυάριθμες εξαιρετικές συναυλίες. Παράλληλα, σε συνεργασία με το  μουσικό κανάλι MAD, το οποίο ηχογράφησε μια συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους Ονιράμα, κυκλοφορεί ο δίσκος “Αντώνης Ρέμος in Concert feat. Ονιράμα”. Την σεζόν 2007-2008, ο Αντώνης Ρέμος θα συνεργαστεί και πάλι με την Μαρινέλλα μετά την πρωτοφανή και μεγαλειώδης επιτυχία που γνώρισε το σχήμα την περασμένη χρονιά.

Την άνοιξη του 2008, έρχεται η συνεργασία Ρέμου-Ρουβά, οι οποίοι θα κάνουν μια περιοδεία σε όλον τον κόσμο, πραγματοποιώντας συναυλίες από κοινού σε Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Καναδά. Θα ακολουθήσουν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου για άλλη μια χειμερινή σεζόν στο Αθηνών Αρένα, έχοντας στο πλευρό του, τους Εμιγκρέ. Παράλληλα, κυκλοφορεί άλλο ένα album με τίτλο “Αλήθειες και ψέματα”, το οποίο γίνεται και αυτό πλατινένιο, ενώ ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή τα τραγούδια “Εκατό φορές κομμάτια” και “Μέχρι το τέλος του κόσμου”. Την άνοιξη του 2009, ο Αντώνης Ρέμος θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, ενώ το καλοκαίρι θα γυρίσει όλη την Ελλάδα με τους Εμιγκρέ. Τον χειμώνα 2009-2010 θα βρίσκεται στο Διογένης Studio, σε μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση με τίτλο “Love stories”, ενώ θα κυκλοφορήσει και single με τον ίδιο τίτλο και τα τραγούδια “Τέρμα η ιστορία” και “Φτάνει που ξέρω” γνωρίζουν την αποθέωση. Το καλοκαίρι του 2010 γυρίζει και πάλι όλον τον κόσμο με συναυλίες, ενώ τον χειμώνα του 2010-2011 συνεργάζεται με την Έλενα Παπαρίζου και πάλι στο Διογένης.  Λίγο αργότερα κυκλοφορεί η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Ρέμου που κάνει θραύση και γίνεται 5 φορές πλατινένια. Το ομώνυμο τραγούδι, καθώς και τα “Κομμένα πια τα δανεικά”, “Είναι στιγμές”, “Κάνε να φύγεις”, “¨Η νύχτα δυο κομμάτια” και “Φεγγάρια χάρτινα”, γίνονται τα απόλυτα hit της χρονιάς. 

Το καλοκαίρι του 2011 θα τον βρούμε πάλι σε περιοδείες, ενώ τον αμέσως επόμενο χειμώνα θα βρίσκεται για άλλη μια σεζόν στο Διογένης Studio, σε μια συνεργασία φωτιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η οποία θα καταπλήξει τα πλήθη. Το καλοκαίρι του 2012 θα συναντηθεί και πάλι με τους Ονιράμα και θα εμφανιστούν μαζί στο “Thalassa”, ενώ τον χειμώνα 2012-2013 θα βρίσκεται στο Αθηνών Αρένα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, σε ένα υπέροχο πρόγραμμα με τους δύο καλλιτέχνες να συγκλονίζουν. Το 2013 έρχεται άλλη μια δισκογραφική δουλειά  με τίτλο
“Η καρδιά με πηγαίνει εμένα”, η οποία γίνεται δύο φορές πλατινένια και ο Αντώνης Ρέμος παραμένει δυναμικά στο προσκήνιο, ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της χώρας. Τραγούδια που ξεχωρίζουν από τον συγκεκριμένο δίσκο είναι το ομώνυμο τραγούδι, “Τα Σάββατα”, “Μπορεί να βγω” (ντουέτο με Μάνο Πυροβολάκη) και “Βρέξε ουρανέ εγωισμό”. Το καλοκαίρι του 2013 θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο “Thalassa People's stage”, μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τους Vegas, σε ένα σχήμα που θα εντυπωσιάζει.  Τον περασμένο χειμώνα 2013-2014 θα έρθει η συνεργασία της χρονιάς στο Πάνθεον Theater ( πρώην Αθηνών Αρένα), καθώς Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση θα πρωταγωνιστήσουν σε μια εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Ένα η κανένα” σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο. Οι δύο τους συνέχισαν την προβολή της συγκεκριμένης παράστασης και το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας συναυλίες ανά την Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι τον ερχόμενο χειμώνα 2014-2015, ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται και πάλι στο Διογένης Studio, σε μια άρτια μουσική παράσταση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Scroll to Top