Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-1550 ΣΤΟ SOCIALISTA ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ 2014

Ζουγανέλης-1550-socialista-ΒραχάτιΑυτό και αν είναι είδηση.Ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι 1550 στο Socialista στο Βραχάτι Κορινθίας την Πέμπτη 28 Αυγούστου. Μια μουσικοθεατρική παράσταση έκπληξη και μια συνύπαρξη πάνω στην σκηνή απο τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη και το συγκρότημα 1550 πουσταθερά τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης που το περασμένο χειμώνα βρέθηκε στην σκηνή της "Ακτής Πειραιώς" μαζί με τον Διονύση Σαβόπουλο μετά απο την "απώλεια" του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά απείχε λίγο απο τις επαγγελματικές ασχολίες του. Η επανεμφάνιση του έγινε με την θεατρική παράσταση "Βάτραχοι" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα για το Εθνικό Θέατρο .Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλλίπων και συνεχίστηκαν Θεσσαλονίκη και στην Επίδαυρο. Η εμφάνιση του Γιάννη Ζουγανέλη στο Socialista αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όλους και αναμένεται με ιδιαίτερη θέρμη απο τους θαυμστές του που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον απολαύσουν.
   Οι 1550 , το ελληνικό ροκ συγκρότημα που και στο παρελθόν το συναντήσαμε στην σκηνή του Socialista αλλα αυτήν την φορά στο Γκάζι (Τριπτολέμου 33)συνεχίζει απο το 1998 που συγκροτήθηκε να εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση. Οι 1550 αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκαν στο Ξυλόκαστρο, στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια ενώ για 4 Τετάρτες οι φαν του συγκροτήματος τους απόλαυσαν στο Γκάζι στο μαγαζί "SOHO"
   Ζουγανέλης και 1550 είναι αναμφίβολα ένας συνδυασμός εγγυημένης διασκέδασης συνδυάζοντας το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του ηθοποιού-τραγουδιστή με το μουσικές εκτελέσεις του συγκροτήματος με το αποτέλεσμα απο τώρα να προμηνύεται συναρπαστικό.Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό που θα βρεθεί στο Socialista στη παραλία Βραχατίου.
Scroll to Top