Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Το υπέροχο μουσικό ταξίδι στο Φως με την Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζεται

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στο ΦΩΣ και τραγούδησαν πάνω στην σκηνή

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ 2014-2015
 Οι νύχτες στην μουσική σκηνή Φως (πρώην Tas Stage) εξελίσσονται σε μαγικές. Η υπέρχοη φωνή της Νατα΄σας Θεοδωρίδου μας ταξιδεύει σε αξέχαστες επιτυχίες, με΄σα από την πολύ δυνατή ερμηνεία της. Στο πιάνο είναι ο για πολλά χρόνια συνθέτης της Γιώργος Θεοφάνους. Κάθε Σάββατο, Κυριακή μεσημέρι και Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους είναι υπεύθυνοι για ένα απο τα καλύτερα μουσικά προγράμματα του φετινού χειμώνα. Μαζί τους πάνω στην σκη΄νη του Φώς, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι είναι και ο εξαίρετος ηθοποιός Παντελής Καναράκης. 

Το όλο concept δεν θυμίζει σε τίποτα μπουζούκια, αλλά σε μια μουσική σκηνή, πάνω στην οποία ακούγονται άκρως ποιοτικά τραγούδια από την πολύχρονη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Πραγματικά, η μουσική αυτη σύμπραξη τραγουδίστριας και συνθέτη δίνει ένα ξεχωριστό και ευχάριστό τόνο και έχει κερδίσει το κοινό., Από ότι φαίνεται το ρίσκο που πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου να βρεθεί το Φως με τον Γιώργο Θεοφάνους, κάτι που ήθελε παρά πολύ, της βγήκε σε καλό και το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο το πρόσωπό της.

Μεγάλες προσωπικότητες της showbix, αλλά και πασίγνωστοι τραγουδιστές βρέθηκαν μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αρκετοί πήτραν και το μικρόφωνο στα χέρια καιε ρμήνευσαν μαζί με την λαική μας τραγουδίστρια αρκετά τραγούδια. Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε μια guest εμφάνιση την περασμένη Δευτέρα. Ανέβηκε πάνω στην σκηνή και σκορπισέ χαρά σοτυς θαμώνες του μαγαζιού. Τραγούδισε ντουέτα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και κάποια από τα δημοφική του τραγούδια, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται ακριβώς δίπλα από το Φως και συγκεκριμένα στο Acro club, στην περιοχή του Γκάζι. Εκεί, συνεργάζεται με την Τάμτα σε άλλο ένα ποιοτικό σχήμα του χειμώνα. Το Φως επισκέφτηκε και η ανερχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, γνωστή απο το The voice, η οποία τραγουδάει και αυτή στο Acro.

Στο Φώς διασκέδασαν και άλλοι καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς, ήταν και ο Αντύπας, ένας εκ των μεγαλύτερων λαικών τραγουδιστών της χώρας. Ο Αντύπας βρίσκεται στον Βοτανικό και μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο ξεσηκώνουν τον κόσμο. Δυναμιλκή παρουσία στο Φως είχε και η γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, η οποία μάλιστα ερμήνευσε μερικές από τις κλασσικές και διαχρονικές της επιτυχίες. Επίσης, το παρών στο Φως έδωσε και η φανταχτερή Ελένη Χατζίδου που πραγματοποεί εμφανίσεις στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τον Stan
Scroll to Top