Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Σαρώνει για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης στο Acro club

Πλήθος κόσμου και διασήμων βρέθηκε στο Acro Club την περασμένη εβδομάδα

Σαμπανης Τάμτα

 

Ένας από τους σοβαρότερους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει ακάθεκτος την μουσική του πορεία στο Acro club. Είναι ο τρίτος συνεχόμενος χρόνος, στον οποίο ο Γιώργοςε Σαμπάνης δεσπόζει με τιν παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο Acro club, στο Γκάζι. Είναι μια από τις ξεχωρστές φυσιογνωμίες του μουσικού πεντραγράμμου, τραγουδιστής, συνθέτης και δημιουργός πολλών επιτυχιών, ενώ διαθέτει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Εδώ και μερικές εβδομάδες, ξεκίνησε ξανά στο Acro club, ένα μαγαζί που φαίνεται ότι του ταιριάζει πολύ, με πλήρως αναενωμένο και νεανικό σχήμα. 

Στο πλευρό του είναι η φανταζτερή ποπ τραγουδίστρια Τάμτα, η οποία έχει κλέψει τις καρδιές του κόσμου, τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με την δυναμική φωνή της, αλλά και η νέα και ταλαντούχα Κατερίνα Λιόλιου, η οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο The Voice. Ακουλουθώντας την μόδα του live clubbing και σε ένα πολύ όμορφο χώρο, ο Γιώργος Σαμπάνης προσελκύει πλήθος κόσμου κάθε Παρασκευή και Σάββατο και χαρίζει αστείρευτη διασκέδαση.

Δεν λείπουν , βέβαια, και οι διάσημοι, οι οποίοι επισκέφτονται κάθε εβδομάδα το Acro για να απολαύσουν ζωντανά τον νεαρό καλλιτέχνη. Έτσι, και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε σημαντικές παρουσίες, ενώ κάποιες από αυτές ανέβηκαν στην σκηνή μαζί του. Το Σάββατο βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και η Κωνσταντίνα, οι οποίες ανέβηκαν πάνω στην πίστα, προε τέρψιν των θαμώνων του Acro club και τραγούδησαν κάποια από τα κομμάτια τους, παρέα με τον Γιώργο Σαμπάνη. Να θυμίσουμε ότι η Ελευθερίασ Ελευθερίου έκανε το μεγάλο βήμα στην ακριέρα της και συνεργάζεται με τον Πάνο Κιάμο, την Ελένη Χατζίδου και τον Stan, στο Club 22.

Όμως, δεν ήταν μόνο αυτοί που βρέθηκαν στο Acro. Η Αμαρυλλίς βρήκε λίγο χρόνο και παραβρέθηκε για να ακούσει live τον Γιώργο Σαμπάνη και να διασκέδάσει με τα τραγούδια του. Η Αμαρυλλίς εμφανίζεται στο Έναστρον, μαζί με τον Βασίλη Καρρά,τον Στέλιο Ρόκκο και τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα από τα ποιο δυνατά σχήματα του χειμώνα. Τέλος, την Παρασκευή η Στέλλα Κάλλη ήταν αυτή που αποφάσισε να περάσει κάποιες ώρες γεμάτες διασκεδαση στο Acro, αλλά και να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει τα σουξέ της. Κάτι που κάνει με μεγάλη επιτυχία και στο Vox, όπου και εμφανίζεται με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Γιώργο Γιαννιά. 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και η πρόταση γάμου που έγινε ζωντανά στο Acro από ένα θαμώνα στην γυναίκα της ζωής του, αφήνωντας έκπληκτο τον Γιώργο Σασμπάνη, ο οποίος τους ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτόν, ενώ τα χειροκροτήματα και οι ευχές έπεσαν βροχή από τους παρευρισκόμενους. Και μείς με την σειρά μας, να ευχηθούμς στο ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχήσει.
Scroll to Top