Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Νέος δίσκος για τον Γιάννη Πλούταρχο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ  ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

Πλούταρχος επιτυχίες

 


Σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε σε όλα τα δισκοπωλεία το νέο ολοκληρωμένο album του ερωτικού τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου, το οποίο έχει τίτλο "Ο άνθρωπός σου". Παράλληλα, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και με το επριοδικό "Τηλεθεατής" της επόμενης εβδομάδας. 

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους αγαπημένους τραγουδιστές του μουσικού κοινού, με πληθώρα επιτυχίών στο ενεργητικό του. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια που είχαν τεράστια απήχηση στον κόσμο και έμειναν χαραγμένα στην μνήμη τους. Τελευταία του δισκογραφική δουλειά ήταν το 2013 με το album "Κάτω από τον ίδιο ήλιο", ο οποίος έγινε δύο φορές πλατινένιος, όπως άλλωστε και πολλοί από τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Γιάννης Πλούταρχός πραγματοποιήσε πολλές συναυλίες στην Αμερική, ενώ ακόμα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το τι θα πράξει το επόμενο διάστημα. Το καλοκαίρι του 2014, εμφανίστηκε διαδοχικά με την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής  "Θέα". Αρχές της φετινής χρονιάς συνεργάστηκε με τον Μίμη Πλέσσα στο θεάτρο Παλλάς, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε βρε΄θηκε για λίγες εμφανίσεις στο Teatro Music Hall με τον Παντελή Παντελίδη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ"


Ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου "Ο άνθρωπός σου" κυκλοφορεί από την Minos Emi και περιέχει δεκατρία ολοκαίνουργια τραγούδια που είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθούν. Δείγμα της νέας αυτής δουλειάς  είχαμε δει τις προηγούμενες εβδομάδεςμε την κυκλοφορία του ομότιλου τραγουδιού ως single, το οποίο έγινε αμέσως επιτυχία. Μέσα από το album "Ο ανθρωπός σου", ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του Γιάννη Πλούταρχου με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιώργο Σαμπάνη, οι οποίοι δημιούργησαν δύο του κομμάτια, ενώ τα υπόλοιπα είναι γραμμένα από διακεκριμένους μουσικοσυνθέτες.

Τα τραγούδιατου νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου είναι: 1. Δεν μου καίγεται καρφί, 2. Μου έχεις μείνει, 3. Μια μεγάλη αγάπη, 4. Έχεις φύγει λίγες μέρες, 5. Από τα 16, 6. Μια μέρα θα είμαστε μαζί, 7. Ειλικρινά, 8.Τόσα ξέρεις, τόσα λές, 9. Γιατί έχω εσένα, 10. Μην σταματάς να με αγαπάς, 11. Ο άνθρωπός σου, 12. Θέλω να προσέχεις. 13. Θα τα πούμε το πρωί.


Scroll to Top