Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Συνεχίζει δυναμικά ο Πάνος Κιάμος στο Club 22

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ CLUB 22 ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Club 22 Κιάμος


 

Με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζει να μας προσφέρει απολαυστικές στιγμές άφθονης διασκέδασης ο Πάνος Κιάμος στο Club 22. Για τρίτη σερί χρονιά, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής είναι ο απόλυτος άρχοντας του σχήματος. Οι εμφανίσεις του στο Club 22 ξεκίνησαν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, ενώ το κοινό έχει την ευκαιρία να τον απολαμβάνει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.  Αυτή την σεζόν, έχει δίπλα του την ανερχόμενη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, αλλά και τον σύγχρονο τραγουδιστή και δημιουργό μεγάλων hit δικών του, αλλά και άλλων τραγουδιστών, Stan. 

Το σχήμα, κυριολεκτικά τα σπάει και ο Πάνος Κιάμος είναι καθηκωτικός και ξεσηκώνει τους θαμώνες με την ερμηνεία του. Στο Club 22 επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ πολλές είναι οι σημαίνουσες προσωπικότητες που επισκέπτονται την πίστα της λεωφόρου Βουλιαγμένης για να δούν το πρόγραμμα από κοντά και να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών. Σίγουρα, το εκρηκτικό αυτό σχήμα Κιάμος - Χατζίδου - Stan θα κυριαρχήσει στην Αθηναική νύχτα αυτόν τον χειμώνα, ενώ δεν αποκλείεται οι παραστάσεις να πάρουν αρκετές μέρες παράταση, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές.
 
Πρόσφατα, ανακοινώθηκαν και οι ημέρες λειτουργίας για την περίοδο τωβν Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με το Club 22 και τον Πάνο Κιάμο να βρίσκονται περισσότερες ημέρες κοντά σας. Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα μέχρι και το Σάββατο 27/12. Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη θα παραμείνει κλειστό για να επανέλθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου) για ένα μοναδικό ρεβεγιόν με πολλές εκπλήξεις. Ο Πάνος Κιάμος θα συνεχίσει να σας προσφέρει μαγικές βραδιές μέχρι και το Σάββατο 3/1 για να επιστρέψει πάλι στις κανονικές ημέρες λειτουργίας.

Για όσους, λοιπόν, ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση για της ημέρες αυτές και ειδικότερα για παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα πρέπει να σπεύσουν, κάθως η ζήτηση είναι μεγάλη. Τηλεφωνείστε στο 211-780.70.70 για να κάνετε την κράτηση και να κατοχυρώσετε από τώρα το τραπέζι σας, καθώς και να ενημερωθείτε για τις τιμές της φιάλης για εκείνες τις μέρες. Τ φετινά Χριστούγεννα ο προορισμός είναι ένας και λε΄γεται Club 22 και Πάνος Κιάμος.




Scroll to Top