Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο

Στο "Gazoo" βρεθηκε ο Σφακιανάκης για την παρουσιάση του δίσκου "Μαζί"

sfakianakis fotaerio

'Εδω και δύο περίπου εβδομάδες, έχει περίοπτη θέση στα δισκοπωλεία όλης της χώρας, ο νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη με τίτλο "Μαζί". Μέχρι στιγμής, οι πωλήσεις του βαίνουν καλώς και προετοιμάζουν το έδαφος για αυτό που θα απολαύσουμε ζωντανά τον φετινό χειμώνα από το "Φωταέριο".

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές με πολλές αγαπημένες επιτυχίες στο ενεργητικό του και με πολλά τραγούδια αφιερωμένα στην Ελλάδα και την κοινωνία, αλλά και αρκετά μέ έντονο το πολιτικό στοιχείο μέσα τους.Εξάλλου, ο Νότης δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει ελεύθερα την άποψή σου για πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα κομμάτια, 16 στο σύνολο, που περιέχονται στην νέα του δισκογραφική δουλειά "Μαζί".

Την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάσε το καινούργιο του album στον χώρο του "Gazoo" σε ένα πάρτι έκπληξη, στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι του γνωστού τραγουδιστή. Εκεί, μίλησε για τα τραγούδια του δίσκου του και πως προέκυψαν. Σαφέστατα, ξεχωρίζει το κομμάτι "Τέρμα το ράδιο" σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη, το οποίο ήδη έχει σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις των charts και έχει αγγίξει τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" είναι: Το αθάνατο νερό, Κράτησέ με, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,  Τέρμα το ράδιο, Ότι και να κάνεις, Πως γίνεται αυτό, Εγώ, Σαν αεράκι, Του Αυγούστου το φεγγάρι, Καλέ μου άγγελε, Μια μικρή μαυροφορούσα, Ο γιος της κύρα Λένης, Πέτα ψηλά, Φτου ξελευθερία, Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα, Μα εγώ είμαι Έλληνας.

Πρεμιέρα για Σφακιανάκη Ζήνα στο Φωταέριο

fotaerio 2014-2015

 

Στην παρουσίαση του "Μαζί" δεν θα μπορούσε να λείψει η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία ο Νότης Σφακιανάκης θα συνεργαστεί την χειμερινή σεζόν στο Φωταέριο, σε ένα σχπήμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει. Σφακιανάκης Ζήνα ξεκινούν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά Και οι δύο τους έχουν διακριθεί στο παρελθόν και η καριέρα τους είναι γεμάτη με επιτυχίες και σίγουρα το μουσικό και λαικό, κατά βάση, πρόγραμμα που θα κάνουν, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στο "Gazoo", ήταν και η εκθαμβωτική Shaya, νεαρή τραγουδίστρια, η οποία θα εμφανίζεται και αυτή στο Φωταέριο, δίπλα στον Νότη Σφακιανάκη. Το σχήμα θα πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Φωταέριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μπορείτε μέσω του site μας, να εξασφαλίσετε το τραπέζι σας και να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ.
Scroll to Top