Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Νταλάρας Βιτάλη Γλυκερία ξεκινούν στην "Ιερά Οδό"

Στις 12/12 η πρεμιέρα για Νταλάρα Βιτάλη Γλυκερία 

Νταλάρας Βιτάλη Γλυκερία

 

Μια μεγάλη συνεργασία είναι έτοιμη να ξεκινήσει στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός" που βρίσκεται στο Γκάζι. Οι φίλοι του έντεχνου και αυθεντικού λαικού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά 3 κορυφαίους καλλιτέχνες και ερμηνευτές, σε ένα πρόγραμμα που θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό. ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία θα ενώσουν τις φωνές τους και θα κάνουν πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή. 

Ένα από τα σχήματα, τα οποία σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση τον φετινό χειμώνα, καθώς και οι τρείς είναι απόλυτα αναγνωρίσιμοι και έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό τραγούδι. Το όνομά τους, αλλά και τα τραγούδια τους έχουν ακουστεί σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις μοαδικές συναυλίες που έχουν δώσει στο εξωτερικό. Οι συνεργασίες τους πολλές και σημαντικές, ενώ η φωνή τους είναι ξεχωριστή. Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία έχουνμεγαλώσει πολλε΄ς γενιές και ε΄χουν βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του ελληνικού τραγουδιού. Μαζί, έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, σε συναυλίες και μουσικές σκηνές και τον χειμώνα 2014-2015 θα ξανασυναντηθούν για να σας μεταφέρουν επί σκηνής ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, βγαλμένο μέσα από την ζωή και την πολύχρονη εμπειρία τους.

Το νέο τραγούδι Νταλάρα Βιτάλη Γλυκερίας στο οποίο συμμετέχουν και οι τρεις

Μάλιστα, με αφορμή την συνεργασίας τους, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία κυκλοφόρησαν ένα καινούργιο τραγούδι, στο οποίο συμμετέχουν και οι τρείς. Ο τίτλος του νέου αυτού εγχειρήματος των τριών είναι "Σου χρωστάω κάποια τραγούδια". Πρόκειται για ένα μελωδικό τραγούδι που θα αγγίξει τις ψυχές μας και θα μας καταπλήξει και οι τρεις καλλιτέχνες το ντύνουν εκπληκτικά με την ερμηνείας τους. Η μουσική του τραγουδιού είναι του Νίκου Αντύπα και οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Το "Σου χρωστάω κάποια τραγούδια" αποτελέι το εύνασμα της συνεργασίας τους που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία. Για όσους, λοιπόν, θέλουν να διασκεδάσουν μεξεχωρίστους, διαφορετικούς και έντεχνοπυς ήχους στα αυτιά τους, μην διστάσουν να μας τηλεφωνήσουν και να κάνουν την κράτησή τους.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι:

Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Τώρα που ‘σαι εδώ μαζί μου
Δείχνουν όλα τα ρολόγια
Πως απόψε θα στα πω
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Που μιλούν για τη ζωή μου
Θα με βρεις μέσα στα λόγια
Θα με βρεις και στο σκοπό

Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Στα ‘χω χρόνια φυλαγμένα
Στα προσφέρω σα λουλούδια
Να ‘χεις κάτι από μένα
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Κι ήρθε η ώρα να στα παίξω
Στα προσφέρω σαν καινούργια
Κι ας τα έχεις μάθει απ' έξω

Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Απ' τους πρώτους μου τους δίσκους
Που ακούγονται στην πόλη
Όταν πέφτει η σιωπή
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Και τις νότες και τους στίχους
Που τα τραγουδάνε όλοι
Μα εγώ δε στα ‘χω πει

Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Στα χω χρόνια φυλαγμένα
Στα προσφέρω σα λουλούδια
Να ‘χεις κάτι από μένα
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Κι ήρθε η ώρα να στα παίξω
Στα προσφέρω σαν καινούργια
Κι ας τα έχεις μάθει απ' έξω

Όταν σβήσουνε τα φώτα
Θα με δεις να τραγουδάω
Σα μικρό παιδί μπροστά σου
Κι όλα θα ‘ναι πιθανά
Θα ‘ναι όλα σαν και πρώτα
Τα τραγούδια που φυλάω
Αν δε γίνουνε δικά σου
Δεν ανήκουν πουθενά


Scroll to Top