Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Ο Σάκης Ρουβάς ενσαρκώνει τον "Ηρακλή" στο Pantheon Theater

Πότε ξεκινούν οι παραστάσεις του Σάκη Ρουβά στο Pantheon?

 

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφά και όλα δείχνουν έτοιμα για την μεγάλη επάνοδο του Σάκη Ρουβά στην νυχτερινή Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης θα δοκιμάσει την τύχη του στο σανίδι, πρωταγωνιστόντας στην θεατρική παράσταση 'Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι" που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τους πιο όμορφους και επιβλητικούς χώρους, στο Pantheon Theater. Οι πραστάσεις του Σάκη Ρουβά θα ξεκινήσουν στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο Σάκης Ρουβάς θα αναλάβει σε αυτή την παράσταση τον ρόλο του Ηρακλή και θα υποδυθεί τον ήρώα της μυθολογίας και τις πράξεις του.  Το έργο θα απευθύνεται τόσο σε μικρούς, όσο και μεγάλους και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια μεγάλη υπερπαραγωγή, εφοδιασμένη με σατιρικά στοιχεία, άφθονη μουσική, τραγούδι, ποιήση, αλλά και κείμενα με έντονο το στοιχείο τόσο της τραγωδίας, όσο και της κωμωδίας. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι 12 άθλοι θα παρουσιαστούν ως αυτοτελείς, αν μπορούμε να το πούμε, ενότητες, και με διαφορετικά σκηνικά ο καθένας. Όλόκληρη η παραγωγή θα είναι υψηλής αισθητικής και σίγουρα θα χαροποιήσει τους φίλους του θεάτρου, αλλά κια τους θαυμαστές του Σάκη Ρουβά, ο οποίος μετά τις Βάκχες, έρχετε να παίξει σε ένα ακόμη μεγάλο έργο.

Οι συντελεστές του έργου είναι πολλοι. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Δημήτρης Λιγνιάδης, με τον οποίο συνεργάστηκε και για τις "Βάκχες" ο Σάκης Ρουβάς, ενώ η σκηνοθεσία της παράστασης και τα σκηνικά θα είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Τα κείμενα είναι γραμμένα από τον Στρατή Πασχάλη και την διασκευή κάνει ο Γιάννης Λιγνάδης. Στους βασικούς ρόλους, πε΄ρα από τον Σάκη Ρουβά, θα είναι η Ναταλία Δραγούμη, η Ρούλα Πατεράκη, η Αγορίτσα Οικονόμου και η Ελένη Ρουσσινού. Θα τους ακολουθεί ένα cast αρκετών ηθοποιών, αλλά και χορευτών. Τέλος, η μουσική είναι του Γιώργου Θεοφάνους και οι στίχοι των κομματιών που θα ακουστούν ανήκουν στην Νίκη Παπαθεοχάρη.

Την περασμένη Τρίτη, οι συντελεστές της παράστασης "Ηρακλής και οι 12 άθλοι" έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Pantheon, όπου μίλησαν για το έργο αυτό. Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το νέο αυτό εγχείρημα και επαίνεσε τους συναδέλφους και συμρωταγωνιστές του. Γενικότερα, όλοι είχαν να πούν τα πιο θερμά λόγια γι αυτή την παράσταση και αναμένουν πως και πως για την επίσημη έναρξη την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, οι παραστάσεις θα είναι πρωινές για τους μικρούς φίλους και για τις εκδηλώσεις σχολείων και θα αρχίζουν στις 10. Παρασκευή και Σάββατο θα ξεκινούν στος 8 το βράδυ, ενώ την Κυριακή θα έχει δύο παραστάσεις, μια μεσημεριανή στις 3 και μια το απόγευμα στις 7. Θεωρείται βέβαιο, λοιπόν, ότι ο εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά στο Pantheon μέσα από μια θεατρική παρασταση, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 2117807070.


Scroll to Top