Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Φουλ διασκέδαση στο Frangelico με το σχήμα Χολίδης - Γονίδης

Ποιοι τραγουδιστές επισκέφτηκαν το Frangelico αυτή την εβδομάδα?

ΓΟΝΙΔΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

 

Στα καλύτερά του βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής "Frangelico", το οποίο φιλοξενείς δύο μεγάλους τραγουδιστές της λαϊκής μουσικής σκηνής. Χρήστος Χολίδης και Σταμάτης Γονίδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές άφθονης διασκέδασης. Το σχήμα πηγαίνει πολύ καλά και Frangelico είναι γεμάτο όλες τις ημέρες λειτουργίας του. Συνεχίζει, λοιπόν, να πρωτοπορεί στην νυχτερινή Αθήνα και δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα καλύτερα στέκια της πόλης. 

Ο Χρήστος Χολίδης, με το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό, αλλά και την ιδίατερη φωνή του, αποτελέι έναν από τους πιο σύγχρονούς λαικούς τραγουδιστές. Βρίσκεται, λοιπόν, δίπλα σε ένα κορυφαίο ερμηνευτή, ο οποίος για δεκαετίες σαρώνει με τις εμφαν΄σιεις του στα μπουζούκια της Αθήνας. Και αυτός δεν είναι άλλος, από τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος μας έχει αποδείξει την αξία του με το εξαιρετικό μουσικό του έργο. Η φωνή του Σταμάτη Γονίδη, με την οποία μεγάλωσαν αρκετές γενιές, συνεχίζει να συναρπάζει και να εντυπωσιάζει το κοινό. Το πάντρεμα αυτό, δύο διαφορετικών γενέων αυθεντικών λαικών τραγουδιστών κρίνεται αρκετά επιτυχές. Ετσί, λοιπόν, προβλέπεται ένας καυτός χειμώνας στο Frangelico με τους Χρήστο Χολίδη και Σταμάτη Γονίδη να αποτελούν την καλύτερη πρόταση διασκέδασης.

Οι εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών συνεχίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η επιτυχία είναιδ εδομένη και είναι αξιοσημείωτο ότι η διασκέδαση κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες. Από την πρεμιέρα του σχήματος, στις 17 Οκτωβρίου, πολλοί διάσημοι είναι αυτοί που έχουν επισκεφτεί το Frangelico για να δουν από κοντά τους Χολίδη-Γονίδη. Αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού ο Νίκος Βέρτης και ο Χάρης Κωστόπουλος. Μάλιστα, ύστερά από πρόσκληση του Χρήστου Χολίδη, πήραν το μικρόφωνο στα χέρια και τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. 

Να θυμίσουμε, ότι ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών, ενώ ο Χάρης Κωστόπουλος τραγουδάει μαζί με την Σάσα Μπάστα στο Εμπατή North. Για όσους θέλουν ναδιασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ενημερωθούν αναλυτικά για την διαθεσιμότητα τραπεζιών σε όλα τα νυχτερινά σχήματα της πόλης, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν την κράτησή τους.
Scroll to Top