Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Πρεμιέρα για Ρέμο Ζουγανέλη Ασλανίδου στο Διογένης studio

Ρέμος Ασλανίδου Ζουγανέλης άρχισαν τις εμφανίσεις τους στο Διογένης

ΡΕΜΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

 

 Ένα σχήμα με κορυφαίες μουσικές φωνές ξεκίνησε, μόλις, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Διογένης studio. Ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώνουν τις φωνές και τις προσωπικότητές τους και το αποτέλεσμα της συνεργασία τους αναμένεται να είναι μαγικό. Οι τρείς μεγάλοι ερμηνευτές θα επαναφέρουν στην μνήμη μας γνωστές επιτυχίες του παρελθόντος που μας έχουν συγκλονίσει και θα αποδώσουν πάνω στην σκηνή ένα πρόγραμμα αριστουργηματικό, δίνοντας ο καθένας το δικό του στυλ, σε μια μουσική παράσταση η οποία θα κλέψει την παράσταση.

Ρέμος Ασλανίδου αποτελούν σπουδαίες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου με μεγάλες επιτυχίες και πλήρη αναγνωρίσιμότητα. Έχουν συνεργαστεί και πάλι μαζί στο πρόσφατο παρελθόν, μέσα από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και μα΄γεψαν το κοινό της συμπρωτεύουσας. Τώρα, επανέρχονται στην ΑΘήνα και στο Διογένης, όπου και θα συναντηθούν με τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, τραγουδιστή, συνθέτη και παρουσιαστή και έναν από τις μεγαλύτερες μορφές της καλλιτεχνικής ιστορίας του τόπου, Γιάννη Ζιυγανέλη, Ο τελευταίος θα προσδώσει στο πρόγραμμά του ένα πιο θεατρικο τρόπο διασκέδασης, καθώς και θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα ιδιαίτερα τραγούδια του.

Ρέμος Ασλανίδου και Ζουγανέλης θα βρίσκονται στο Διογένης κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και η ώρα έναρξης θα είναι 10.30. Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων, παρέδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν για αυτό που πρόκειται να δούμε την φετινή σεζόν. Και οι τρεις τους είναι ιδαίτερα εςυτυχείς για αυτή την συνεργασία. Η μουσική παράσταση θα έχει τον τίτλο "Μοιραία Συνάντηση" και θα έχει τα πάντα. Καλή μουσική, υπέροχες μελωδίες, θεατρικότητα, χιουμοριστικά αποσπάσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις. Σε αυτή την μουσικοθεατρική σύμπραξη θα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες που θα βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην παράσταση που θα απολαύσουμε.

Είχε και απρόοπτο η πρεμιέρα Ρέμου Ασλανίδου Ζουγανέλη

Η πρεμιέρα διεξήχθη την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και το Διογένης κατακλύστηκε από κόσμο που έμεινε άφωνο με τις καταπληκτικές ερμηνείες των καλλιτεχνών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Διογένης studio, έχει μεταλλαχτεί πλήρως σε σχέση με το παρεθόν και έχει μετατραπεί σε μια μουσικοθεατρική σκήνη, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τα μπουζούκια. Εκεί, λοιπόν, βρίσκονται Ρέμος Ασλανίδου Ζουγανέλης, χωρίς ολέον την ύπαρξη των παμεριών με λουλούδια, όπως είχαμε συνηθίσει άλλες εποχές.

Η ένάρξη των εμφανίσεων συνοδεύτηκε από έναταξίδι σε όμορφα μουσικά μονοπάτια, ενώ δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα. Η έλλειψη λουλουδιών έκανε ένα θαμώνα που βρέθηκε σε τσακιρ κέφι να αναποδογυρίσει ένα τραπέζι πάνω στην πίστα. Έκείνη την στιγμή, τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος. ο οποίος έδειξε την ενόχλησή του, σταμάτησε για λίγο το τραγούδι του και σχολίασε το γεγονός. Ωστόσο, το συμβάν έκηξε και ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε το πρόγραμμά του και μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη ήταν οι πρωταγωνιστές ενός υπέροχου θεάματος. Αν θέλετε, λοιπόν να τους δείτε από κοντά, κάντε την κράτησή σας, τηλεφωνόντας στο 2117807070.

Scroll to Top