Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

Φαντασμαγορική η πρεμιέρα για Σφακιανάκη Ζήνα στο Φωταέριο

Σφακιανάκης Ζήνα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 5/12

σφακιανακης ζηνα 2014-2015

 

Σε ένα γεμάτο μαγαζί, είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη ου εμφάνιση για την φετινή σεζόν ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα. Το Φωταέριο κατακλύστηκε από κόσμο και οι δύο καλλιτέχνες είχαν εκπληκτική παρουσία. Σφακιανάκης και Ζήνα ερμήνευσαν τις κορυφαίες επιτυχίες τους, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, κέφι, παλμό και πολλούς τόνους διασκέδασης. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο Φωταέριο έζησε μια μοναδική βραδιά που θα του μείνει αξέχαστη. Οι δύο κορυφαίες τραγουδιστικές προσωπικότητες απέδειξαν με το ταλέντο τους, ότι δίκαια συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, με μια σταθερή παρουσία στα μουσικά δρώμενα.

Η έναρξη, λοιπόν, της συνεργασίας τους στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και επείση ο σοφός λαός μας λέει ότι "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεταί", τότε ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι εχει να γίνει κατά την διάρκεια του χειμώνα. Σφακιανάκης και Ζήνα βγήκαν στην πίστα μαζί και αφού ερμήνευσαν το καινούργιο τους ντουέτο "Πόσο σ' αγαπώ", συνέχισαν παρέα, ερμηνεύοντας ο ένας τραγούδια του άλλου, σε ένα ποτ πουρί πασίγνωσ΄των κομματιών, τα οποία και εκτέλεσαν άψογα live πάνω στην σκηνή. Η σηκνική τυος παρουσία ήηταν εντυπωσιακή και πρόσδιδε την σοβαρότητα και τον δυναμισμό που τους αρμόζει.

Ο Νότης Σφακιανάκης καταχειροκροτήθηκε και τραγούδησε τα κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, αλλά και όλα τα λαικά άσματα από την πλούσια καριέρα του. Άλλη μια επιβλητική παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό του. Η Πέγκυ Ζήνα, πιο ανανεωμένη από ποτέ, εντυπωσιάσε τόσο με την καθαρή φωνή της, όσο και και με την ένδυσή της, η οποία τόνιζε την ομορφιά της. Κατάφερε να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το κοινό, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες. Στο πλευρό των δύο καλλιτεχνών στάθηκε και η εκρηκτική και σέξι Shaya, η οποία απέσπασε τις επευφημίες του κοινού με την υπέροχη εμφάνισή της.

Σφακιανάής Ζήνα θα βρίσκονται στο Φωτάεριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο και το kratisinow.com μπορεί να εξασφαλίσει το τραπέζι σας για όποια από τις δύο μέρες θέλετε με κανονική τιμή, αλλά και φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης. Τηλεφωνήστε μας και κλείστε θέση στο Φωτάεριο για νυχτερινή διασκέδαση που αξίζει πραγματικά.
Scroll to Top