Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ 


Ο Χρήστος Μενιδιάτης, είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεχωρίζει για την επικοινωνία του με τον κόσμο, αλλά και για τον τρόπο που καταφέρνει να σηκώνει ένα ολόκληρο μαγαζί στον αέρα, κάθε φορά που τραγουδάει. Στις εμφανίσεις του, πλήθος κόσμου καταφθάνει στις πίστες για να τον απολαύσει, ενώ κατά την διάρκεια της εξαιρετικά πετυχημένης καριέρας του, έχει βγάλει πολύ δυνατά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έχουν φτάσει στην κορυφή των charts. Πολλά από τα τραγούδια του ακούγονται συνεχώς σε μουσικά ραδιόφωνα, μουσικά κανάλια και παίζονται με ασταμάτητους ρυθμούς στα μεγαλύτερα clubs. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ήταν απολύτως λογικό να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι, καθώς ο πατέρας του, ο Μιχάλης Μενιδιάτης ήταν ένας από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς τραγουδιστές του παρελθόντος. Έτσι, λοιπόν, ο νεαρός καλλιτέχνης ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και εντυπωσιάζει τόσο στις πίστες όσο και με την κυκλοφορία των επιτυχιών του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ


Ο Χρήστος Μενιδιάτης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό της Νομικής. Ήταν γιός του μεγάλου καλλιτέχνη Μιχάλη Μενιδιάτη, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, και ο οποίος στάθηκε η αφορμή να ασχοληθεί από πολύ μικρός με την μουσική ο Χρήστος Μενιδάτης. Δίπλα στον πατέρα του, έμαθε μπουζούκι, ενώ είχαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν μαζί μια δισκογραφική δουλειά το 1994 με τίτλο «Συμβουλές», όταν ο Χρήστος Μενιδιάτης ήταν μόλις 20 χρονών. Έμαθε πολλά δίπλα στον πατέρα του και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Χάρη σε αυτόν και κάτω από τις συμβουλές του, κατάφερε να αναρριχηθεί στην ελληνική μουσική σκηνή και να γίνει ευρέως γνωστός. Γι’ αυτόν τον λόγο και του στοίχησε πολύ ο θάνατος του πατέρα του το 2012. Ο πατέρας του Χρήστου Μενιδιάτη, Μιχάλης, ήταν στυλοβάτης στα πρώτα βήματα του νεαρού τότε τραγουδιστή και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον δίσκο «Συμβουλές», μέσα από τον οποίο έδειξε το ταλέντο που είχε από μικρός. Σιγά Σιγά, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ύστερα από σκληρή δουλειά, ακολούθησε τον δικό του δρόμο και ρεπερτόριο α και απέκτησε το δικό του στυλ. Στην πορεία των χρόνων κατάφερε να το αναδείξει και να γίνει ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους τραγουδιστές.Το χειμώνα του 2014-2015 Χρήστος Μενιδιάτης θα τραγουδήσει ξανά στο κέντρο που ήταν και την περασμένη σεζόν ,παρέα αυτήν την φορά με την Έλλη Κοκκίνου και την Ελένη Χατζίδου. Gotham City Μενιδιάτης Κοκκίνου λοιπόν για ατελείωτες νύχτες διασκέδασης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ


Μετά από την συνεργασία με τον πατέρα του και την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Συμβουλές», ο Χρήστος Μενιδιάτης άρχισε να τραγουδά σε πίστες και να μαγεύει με την φωνή του. Μετά από αρκετή προσπάθεια, κυκλοφόρησε το 2004 το πρώτο του προσωπικό single με τίτλο «Για μένα», το οποίο περιελάμβανε 5 τραγούδια, και το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ιδιαίτερα με το κομμάτι «Μόνο τα μάτια σου», το οποίο και λατρεύτηκε από το κοινό. Το single αυτό γνώρισε την αποθέωση και ήταν και η αφορμή , μετά την επιτυχία που γνώρισε, να κυκλοφορήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης την ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά τον επόμενο χρόνο με τίτλο «Στα αστέρια κάνω μια ευχή». Ο δίσκος αυτός που κυκλοφόρησε το 2005 σάρωσε σε πωλήσεις και αναδείχθηκε από τους πιο δημοφιλής δίσκους εκείνης της χρονιάς, ενώ πολλά από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονταν μέσα σε αυτόν, έγιναν αμέσως επιτυχίες.. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έγινε ήδη γνωστός και άρχισε να αποκτά το δικό του fan club που τον ακολουθούσε στις εμφανίσεις του. Τραγουδούσε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες πίστες και το 2006 κυκλοφόρησε τον δεύτερο ολοκληρωμένο album του με τίτλο «Βήμα Βήμα» και ο Χρήστος Μενιδιάτης καταξιώθηκε πλέον στην συνείδηση του φανατικού κοινού της ελληνικής μουσικής. Το 2008 κυκλοφορεί ένας δίσκος με τα πιο σημαντικά τραγούδια των δύο προηγούμενων δίσκων του Χρήστου Μενιδιάτη με τίτλο»Χρυσή Δισκοθήκη» και μέσα από τον οποίο θυμόμαστε τα τραγούδια που ήταν σταθμός για την καριέρα του. Την ίδια χρόνιά κυκλοφορεί το single “Και τι έγινε» που έγινε κορυφαίο κομμάτι που τρέλανε τους θαυμαστές του και ήταν ο προπομπός της τρίτης δισκογραφικής δουλειά του που κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «Κάποιες στιγμές». Ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μπουζούκια Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ τα επόμενα χρόνια ακολουθούν οι κυκλοφορίες των singles “Μέχρι το πρωί» - 2011, “Τώρα σε ψάχνω παντού» - 2011 «Πάνω από όλα» - 2012, «Κάνε δουλειά σου» - 2013 των οποίων τα ομώνυμα τραγούδια είχαν τεράστια απήχηση, ξεσήκωσαν το κοινό και έγιναν από τη  πρώτη στιγμή μεγάλα hits.


Scroll to Top