Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 2014


ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014


Το καλοκαίρι 2014 είναι προ των πυλών και τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής θα είναι σήμα κατατεθέν και αυτό το καλοκαίρι, το οποίο προβλέπεται θερμό. Η παραλιακή, λοιπόν, παίρνει την σκυτάλη από το κέντρο της Αθήνας, όσον αφορά τις επιλογές που έχουμε για να περάσουμε υπέροχα. Πολύς κόσμος θα κατηφορίσει και φέτος προς τα Νότια Προάστια και η διασκέδαση μας αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη, καθώς ο καθένας έχει πολλαπλές επιλογές για να περάσει τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, δίπλα στην θάλασσα, απολαμβάνοντας το ποτό του και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι τρόποι που θα περάσετε όμορφα και κεφάτα βράδια είναι πολλοί. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια της Αθήνας, ακούγοντας ζωντανά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους. Μπορείτε επίσης να χορεύεται ασταμάτητα κάτω από τους ήχους της mainstream, dance, rnb, house και βέβαια ελληνικής μουσικής από τους resident και guest dj’s των πιο φημισμένων clubs της Αθήνας.Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ξεκινήσει για πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, κάνοντας  τόσο μοναδικά opening, όσο και πρεμιέρες σχημάτων, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που ξεφάντωνε για τα καλά. Άλλα νυχτερινά μαγαζιά προετοιμάζονται πυρετωδώς, και βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές για το επίσημο άνοιγμά τους σε λίγες μέρες, με το οποίο θα υποδεχτούν το φετινό καλοκαίρι. Οι επιλογές, όπως είπαμε πολλές και για όλα τα γούστα. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος, αλλά αντιθέτως θα είναι όλοι ικανοποιημένοι και η νυχτερινή σας διασκέδαση είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει κόκκινο, προσφέροντάς σας ατελείωτες ώρες χορού και κεφιού.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑΣ – ΣΧΗΜΑΤΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014


Στις πίστες της παραλιακής θα παρελάσουν φέτος κάποια από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα ονόματα από το χώρο του τραγουδιού, τα οποία έχουν γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Με αμέτρητες επιτυχίες και λαμπρή καριέρα θα σταθούν για άλλη μια φορά μπροστά στο κοινό που τους έχει λατρέψει και θα ερμηνεύσουν τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το σίγουρο είναι τα σχήματα που φιλοξενούνται η θα φιλοξενηθούν στα μπουζούκια της Αθήνας, φέτος το καλοκαίρι, είναι τόσο δυνατά που θα βάλουν φωτιά στην νυχτερινή Αθήνα και θα σας καταπλήξουν. Τα νυχτερινά κέντρα αναμένεται να είναι κατάμεστα από κόσμο και στα οποία δεν θα πέφτει καρφίτσα Ετοιμαστείτε, λοιπόν, και κάντε την κράτησή σας νωρίς για να απολαύσετε ένα μοναδικό καλοκαίρι, παρέα με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Αναλυτικά, τα μπουζούκια που προσφέρονται μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, καθώς και τα σχήματα που θα φιλοξενηθούν σε αυτά είναι:


FANTASIA LIVE – ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ
ΘΕΑ – ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
ROMEO – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ
TEATRO MUSIC HALL - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
FRANGELICO – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Αυτά είναι τα μπουζούκια που θα κάνουν φέτος την διαφορά και θα ξεσηκώσουν τους θαμώνες τους. Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, αναμένεται να ανοίξουν και άλλες πίστες και για τις οποίες, μόλις έχουμε τις πρώτες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε πρώτοι για τα σχήματα που θα βρίσκονται σε αυτές.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ CLUB ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



kalokairi-2014-club
Παρόλο που το κοινό έχει στραφεί κυρίως προς τα bars και τα πιο μικρά και ζεστά μαγαζιά, υπάρχουν κάποια μεγάλα clubs που δεν έχουν χάσει την αίγλη τους και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην νυχτερινή Αθήνα για πολλά χρόνια. Πολλά από αυτά θα μεταφερθούν το καλοκαίρι στην παραλιακή, φέρνοντας μαζί τους τα ισχυρά brand name τους και φιλοξενώντας τις καθημερινές μερικά από τα καλύτερα πάρτυ της πόλης. Άλλα, όντας πιστά στο ραντεβού τους, ανοίγουν μόνο κάθε καλοκαιρινή σεζόν και είναι έτοιμα να σας απογειώσουν για άλλη μια φορά τις νύστες σας. Τέλος, κάποια, θα συνεχίσουν να αποτελούν σημείο αναφοράς και αυτό το καλοκαίρι από το κέντρο της Αθήνας. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει σίγουρα τα συγκεκριμένα νυχτερινά μαγαζιά και θα διασκεδάσει στους ρυθμούς των dj sets. Αξίζει να τονιστεί ότι κάποια από τα clubs που θα κατηφορίσουν στην παραλιακή, θα αλλάξουν τοποθεσία σε σχέση με πέρυσι και θα βρίσκονται σε νέους χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους για τέτοιου είδους καταστάσεις που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Αναλυτικά, τα clubs της Αθήνας που θα κλέψουν την παράσταση και φέτος, είναι:



  • ΑΚΡΩΤΗΡΙ
  • AKANTHUS
  • ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ SUMMER
  • DERTI CLUB
  • ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • DREAM CITY
  • ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUMMER
  • SOCIALISTA


Οι καυτές νύχτες του καλοκαιριού θα είναι άκρως διασκεδαστικές στα συγκεκριμένα clubs, τα οποία με τα πάρτυ που έχουν στο ενεργητικό τους, έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της νεολαίας. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας πληροφορήσουμε αναλυτικά για το καθένα από αυτά, καθώς και για άλλα clubs που πιθανολογείται ότι θα ανοίξουν και ενδέχεται να κάνουν το μπαμ στην καλοκαιρινή Αθήνα.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014



Όπως καταλάβετε, το φετινό καλοκαίρι ξεπροβάλλει ιδιαίτερα θερμό, όσον αφορά τις νυχτερινές επιλογές διασκέδασης και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Για όσους ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε ένα από αυτά και να απολαύσετε το βράδυ σας, τηλεφωνήστε μας και κάντε έγκαιρά την κράτησή σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Να σημειωθεί, ότι στα παραπάνω νυχτερινά μαγαζιά υπάρχουν τόσο κανονικές τιμές, όσο και ειδικές εκπτωτικές τιμές – φοιτητικές προσφορές για τους νέους σε ηλικία φίλους μας. Διαλέξτε, λοιπόν, μαγαζί και τρόπο διασκέδασης και περάστε τέλεια στα καλύτερα μπουζούκια και clubs της Αθήνας.

Scroll to Top