Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ POSIDONIO

POSIDONIO

ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΣΑΛΤΗ 2014-2015

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

Φοιτητική τιμή φιάλης Παρασκευή & Κυριακή 100/6ατ
Φοιτητική τιμή φιάλης Σάββατο 100/6ατ
Κανονική τιμή φιάλης 140/4ατ

Αργυρός-Μαρτάκης-Posidonio

Κωνσταντίνος Αργυρός και Κώστας Μαρτάκης θα είναι το σχήμα που θα εμπλουτίσει τις νύχτες της ερχόμενης χειμερινής σεζόν 2014-2015. Οι δύο νεαροί και αρκετά δημοφιλής τραγουδιστές θα εμφανιστούν στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο και αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και το μαγαζί να γίνει ένα από τα στέκια του φετινού χειμώνα. Οι δυο καλλιτέχνες που προέρχονται από την σύγχρονη γενιά του ελληνικού τραγουδιού έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση του κοινού και να μαζέψουν γύρω τους πλήθος θαυμαστών. Και οι δύο είναι βγαλμένοι από τα μουσικά talent show, τα οποία δέσποζαν στην ελληνική τηλεόραση την προηγούμενη δεκαετία και από τότε έχουν καταφέρει να φτιάξουν το όνομά τους και να προσελκύσουν το νεανικό κυρίως κοινό.

Αργυρός και Μαρτάκης είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν ένα άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο, το οποίο θα αποτελέσει εγγύηση για την νυχτερινή σας έξοδο. Οι δύο τραγουδιστές, άλλωστε, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν και στα διάφορα σχήματα, στα οποία συμμετείχαν, ότι μπορούν να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά και να ξεφαντώσει μέχρι το πρωί. Πολλά από τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Κώστα Μαρτάκη έχουν γίνει επιτυχίες και έχουν ανέβει στην κορυφή των charts. Η φωνή τους σε αντιστοιχία με την εμφάνιση, το παρουσιαστικό, αλλά και την σκηνική τους παρουσία ξεσηκώνουν τους μουσικόφιλους και κυρίως το γυναικείο φύλο. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι το Ποσειδώνιο θα αποτελέσει μια σπουδαία πρόταση για την νυχτερινή  σας διασκέδαση τον χειμώνα 2014-2015 με τον Αργυρό και τον Μαρτάκη να μαγεύουν τα πλήθη.




Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικής μουσικής σκηνής και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει γνωστός και αγαπημένος σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια, τα οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν γίνει μεγάλα σουξέ, κατακτώντας τις καρδιές του κοινού. Έχει αναδειχθεί μέσα από το “Fame Story”, όπου μάγεψε με την φωνή του και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια πλούσια καριέρα με σημαντικές διακρίσεις και αρκετά μουσικά βραβεία στο ενεργητικό του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα νυχτερινά κέντρα, όπου έχει εμφανιστεί, επικρατεί χαμός με τους θαμώνες να ξεσηκώνονται στο άκουσμα των τραγουδιών του. Τα τελευταία χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μπουζούκια της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης και συχνά είναι ηγείται των σχημάτων, όντας το πρώτο όνομα στις νυχτερινές πίστες.

Η επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη και το μέλλον προδιαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό για τον νεαρό τραγουδιστή. Οι δισκογραφικές του δουλειές έχουν κάνει θραύση και αγκαλιάστηκαν από τους θαυμαστές του. Ραδιοφωνικοί σταθμοί και clubs μιξάρουν συνεχώς τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο Αργυρός έχει ξεκινήσει ουσιαστικά την μουσική του διαδρομή, συνεργαζόμενος με με μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας, την Άννα Βίσση, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με αξιόλογα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίκος Βέρτης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και άλλοι. Από το 2012, πρωταγωνιστεί χειμώνα καλοκαίρι στο Ποσειδώνιο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η τεράστια απήχηση του Κωνσταντίνου Αργυρού οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με το Ποσειδώνιο για την χειμερινή σεζόν 2014-2015, έχοντας αυτή την φορά στο πλευρό του, τον Κώστα Μαρτάκη.

Posidonio Μαρτάκης

Ποσειδώνιο-Μαρτάκης
Ο Κώστας Μαρτάκης είναι και αυτός ένας από τους πιο αναγνωρισμένους νεαρούς Έλληνες τραγουδιστές με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Διαθέτει εξαιρετική φωνή και εμφάνιση και έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού, πράγμα καθόλου τυχαίο, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο. Ξεκίνησε και αυτός μέσα από τα talent show και συγκεκριμένα από το Dream show, όπου και ανέδειξε το ταλέντο του και εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή. Είναι αξιοσημείωτο ότι το όνομά του είναι ιδιαίτερα γνωστό στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς έχει πάρει μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς και έχει πραγματοποιήσει συναυλίες στις χώρες αυτές, ενώ δύο φορές τα τραγούδια του είχαν προταθεί για την Eurovision. Οι δίσκοι που έχει κυκλοφορήσει ο Κώστας Μαρτάκης έχουν πουλήσει πάρα πολλά αντίτυπα, ενώ ο κόσμος τον αποθεώνει κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.

Ο Κώστας Μαρτάκης είχε την τύχη να συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, μετά την ολοκλήρωση του μουσικού talent show, όπου συμμετείχε. Κάποια από τα ονόματα αυτά είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άννα Βίσση και η Νατάσσα Θεοδωρίδου., ενώ πάντοτε έκανε την διαφορά και ξεχώριζε, τόσο με την ερμηνεία, όσο και με τις χορευτικές του ικανότητες. Ο Κώστας Μαρτάκης έχει τραγουδήσει σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ενώ έχει κάνει και άκρως πετυχημένες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Την περασμένη χειμερινή σεζόν, βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών, δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Ρόκκο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου. Το σχήμα αυτό γνώρισε την αποθέωση και ο Μαρτάκης σάρωσε με τις εμφανίσεις του. Ο ερχόμενος χειμώνας 2014 – 2015 θα τον βρει στο Ποσειδώνιο, όπου και θα τραγουδάει μαζί με τον συνονόματό του, Κωνσταντίνο Αργυρό και όλοι αναμένουμε την έναρξη των εμφανίσεων τους.

ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ


Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για το σχήμα Αργυρός-Μαρτάκης μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά για άτομα νεαρής ηλικίας. Η είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ


ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το Τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Αργυρός-Μαρτάκης είναι 211-7807070 (Αστική Χρέωση) και 6977191746(whats up)

ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αργυρός-Μαρτάκης-Τηλέφωνο
argyros-martakis-posidonio-live-2014-2015

Μαρτάκης-Σάλτη

Scroll to Top