Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

FEVER

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Δέσποινα-Βανδή-βιογραφικό


Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε ο 1969 στη Γερμανία. Μερικά χρόνια αργότερα, οι γονείς της αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να μετακομίσουν στην Καβάλα. Έτσι, η μικρή Δέσποινα γύρισε στα πάτρια εδάφη σε ηλικία 6 ετών. Μόλις τελείωσε το σχολείο έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στη Φιλοσοφικη Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όμως, η αγάπη της για το τραγούδι ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό, ενώ δε δίστασε να αλλάξει ακόμα και το όνομά της απο Δέσποινα Μαλέα σε Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να μη μάθουν οι γονείς της ότι οι κόρη του τραγουδά επαγγελματικά σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας.
Η καριέρα της Δέσποινας Βανδή ξεκινάει το 1994, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε και ο πρώτος της δίσκος “Γέλα μου”, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 1996 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της”Εσένα Περιμένω”, ο οποίος γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο αποτελεί σταθμό στην καριέρα της. Το άλμπουμ “Δέκα Εντολές” για το οποίο της έγραψε τραγούδια έγινε διπλά πλατινένιο και αγαπήθηκε πολύ απο τον κόσμο. Μάλιστα, οι δύο τους έχουν τόσο καλή χημεία που αποφασίζουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται. Έτσι, έναν χρόνο αργότερα, το 1998 κυκλοφορεί το cd single “Σπάνια” και το 1999 ο δίσκος “Προφητείες” που έγινε τριπλά πλατινένιος. Αργότερα, η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music απογειώνει την καριέρα της και την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό της. Το 2001 ετοιμάζουν με τον Φοίβο το διπλό άλμπουμ “Γειά”, το οποίο έγινε τετραπλά πλατινένιο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.



Οι συνεργασίες της Δέσποινας Βανδή 


Η Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει βάλει φωτιά στις μεγάλες πίστες νυχτερινών κέντρων. Ο Γιάννης Πάριος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Λευτέρης Πανταξής, η Κάιτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, η Ελένη Πέτα και η Μαριάντα Πιερίδη, είναι μόνο μερικοί απο τους οποίους συνεργάστηκε. Όμως, η συνεργασία που έφερε τα πάνω κάτω και προκάλεσε ποικίλα σχόλια ήταν αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη. Η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε απο το σχήμα, έπειτα απο δηλώσεις του τελευταιου υπέρ της Χρυσής Αυγής, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε με ευθύ και καυστικό τρόποτους λόγους που την οδήγησαν να αποχωρήσει.Φέτος το χειμώνα η Δέσποινα βανδή θα τραγουδήσει στην πίστα του κέντρου "Fever" μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο σε μια εκρηκτική συνεργασία.

Η διεθνής καριέρα της Δέσποινας Βανδή ξεκίνησε το 2003 με το τραγούδι “Gia” του Φοίβου, μπήκε στα αμερικανικά και βρετανικά charts. Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη επιτυχία έχει κάνει και το τραγούδι “Opa Opa”, το οποίο κυκλοφόρησε σε CD single σε πολλά κράτη, όπως η Αυστραλία, η Τουρκία και η Αμερική. Επίσης, η Δέσποινα Βανδή έλαβε το βραβείο της καλύτερης διεθνούς τραγουδίστριας χορευτικού τραγουδιού για το 2004 απο τους υπεύθυνους του ραδιοφωνικού σταθμού “Radio Nova Era”, ο οποίος είναι απο τους πιό γνωστούς της Πορτογαλίας. Τέλος, πολλά κομμάτια της έχουν γίνει remix από διάσημους djs, όπως ο Nick Skitz, ο Pete Tong και ο DJ Gregory.



Ο γάμος της Δέσποινας Βανδή


Δέσποινα-Βανδή-γάμος
Η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Γκάζι”, όπου εμφανιζόταν εκεί την περίοδο. Η ομάδα της ΑΕΚ είχε επιλέξει το συγκεκρικένο νυχτερικό μαγαζί προκειμένου να οργανώσει το πάρτυ της. Ανάμεσα τους παίκτες και ο Ντέμης, ο οποίος ενθουσιάστηκε μόλις την είδε να τραγουδάει και μερικές μέρες αργοτερα την πήρε τηλέφωνο. Έτσι ξεκίνησαν όλα! Ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαίδη έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ την επόμενη μέρα το έκαψαν στο Island της Βάρκιζας, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Λάμπη Λιβιεράτο να έχουν αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων. Η σχέση τους κρατάει δεκαέξι ολόκληρα χρόνια και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε δυσκολία. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν γραφτεί πολλά για τον γάμο τους, όμως εκείνοι τα διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο, να παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι. Έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα 10 ετών και τον Γιώργο εφτά ετών.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δέσποινα-Βανδή-φωτογραφίες

Δέσποινα-Βανδή-επιτυχίες


Δέσποινα-Βανδή-live


Scroll to Top